Shakira

Shakira parfum
Shakira werd geboren als Shakira Isabel Mebarak Ripoll in 1977 in de stad Barranquilla, Colombia. Shakira is een multi-getalenteerde showbizz-persoonlijkheid en is ook populair vanwege haar goede doelen. Shakira werkte samen met het House of Puig om haar eerste geur genaamd S te maken, die in 2009 werd gelanceerd. Haar parfumlijn is ontwikkeld in samenwerking met de parfumeurs Elisabeth Vidal en Sonia Constant. Ruik geweldig zonder je stijl te overweldigen met haar geuren.

Shakira lanceerde haar gelijknamige geurcollectie in 2010 met S by Shakira, verpakt in een fles die de rondingen van het lichaam van een danser oproept.

Shakira parfum: geweldige geuren

Via een overeenkomst met het internationale geurbedrijf Puig heeft ze S laten opvolgen met Rock! (in een gitaarvormige fles) en Elixir, evenals verschillende flankerende geuren.

Shakira heeft het proces van geurontwerp vergeleken met muzikale compositie, aangezien beide processen "akkoorden" en "noten" combineren die emotie oproepen bij hun publiek.

Ontdek de unieke parfums van Shakira op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Shakira parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Shakira, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.