Retournering

Retourneren

 


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Artikelen die zijn gebruikt of uit de folie zijn gehaald kunnen wij helaas niet accepteren.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Tevens verzoeken wij u vriendelijk uw factuur, en reden van retourneren bij te sluiten in uw retour pakket. Ook kunt u gebruik van dit formulier.

U kunt het retourpakket sturen naar het volgende adres:

Vromen E-Commerce
ParfumTrends.com
Bergerweg 61 - 8503
6135KD Sittard
Nederland