Puma

Puma parfum
Rudolf Dassler creëerde Puma in 1948 in Herzogenaurach. In nauwe samenwerking met Spitzenathleten hebben ze de Puma producten voortdurend verder ontwikkeld door uitstekende technologische innovaties en door materiaalverbeteringen voor het gebruik voor elke sportman. Puma werd een van de meest succesvolle ontwikkelaar in de sportartikelindustrie en produceert nu veel accessoires zoals parfum en eau de cologne.

Puma is een Duits merk van kleding en sportschoenen gesticht door Rudolf Dassler in 1948. Toen Rudolf Dassler stierf in 1974 namen zijn zonen Armin en Gerd het bedrijf over en werden in 1986 beursgenoteerd. In 2007 werd het meerderheidsaandeel van Puma overgenomen door de Franse luxeproducten-onderneming PPR. Designer Puma heeft parfums gemaakt in samenwerking met Procter & Gamble.

Puma parfum: revitaliserende geuren

De geschiedenis van Puma is de geschiedenis van uitvindingen, productinnovaties en van sportlieden, die met deze uitvindingen sportgeschiedenis hebben geschreven. Puma vergezelde Pelé in de WK finales, Boris Becker op het veld van Wimbledon en Linford Christie in Barcelona tot olympisch goud.

Puma´s eerste geur werd uitgebracht in 2002. De parfumeur die aan de geuren van het merk werkt is Nathalie Gracia-Cetto. Puma lanceerde zijn eerste persoonlijke geuren, Puma Man en Puma Woman, onder een licentieovereenkomst met Procter & Gamble; deze werden gevolgd door andere geuren voor actieve vrouwen en mannen, waaronder Time to Play, Animagical en Urban Motion. In 2015 werd de geurlicentie van Puma overgedragen aan L'Oreal. Ontdek fascinerende en revitaliserende geuren met de geuren van Puma.

Ontdek de unieke parfums van Puma op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Puma parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Puma, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.