Paloma Picasso

Paloma Picasso parfum
Paloma Picasso parfum is zoals veel vrouwen: elegant en complex. Sieraden- en geurontwerper Paloma Picasso, dochter van de iconische Spaanse kunstenaar Pablo Picasso, lanceerde haar geur voor vrouwen in 1984 als een zelfportret. Deze bloemige geur met mediterrane invloeden begint met tonen van kruidige, houtachtige koriander en zoete engelwortel en mondt uit in een hart met zoete jasmijn en ylang-ylang. Complexe basisnoten zijn onder meer glad sandelhout, waardoor een rustgevende, aanhoudende geur ontstaat. Voeg deze eau de parfum spray toe aan je geurgarderobe en geniet van de pure kunstzinnigheid van de vrouwelijke geur.

Paloma Picasso parfum van Paloma Picasso

Paloma Picasso is een krachtige geur bedoeld voor vrouwen die een gedurfde uitstraling willen afgeven. Een natuurlijke top van engelwortel, anjer, neroli, roos en koriander vormt een aanvulling op de fruitige mix van bergamot en amalfi-citroen. De bloemige middennoten verrukken met hyacint, jasmijn, ylang-ylang, mimosa en patchouli. Aards en natuurlijk is de perfecte beschrijving van de basis van sandelhout, musk, castoreum, civet, vetiver, eikenmos en amber. Sinds de introductie in 1984 zorgt de volwassen en sterke combinatie van zoveel harmonieuze ingrediënten voor een betoverende en gewaagde geur.

Dit parfum kwam op de markt als een artistieke zelfexpressie van Paloma Picasso, de beroemde dochter van de beroemde schilder Pablo Picasso en de naamgenoot van het bedrijf. Geïnspireerd door haar eigen favoriete parfums en dierbare herinneringen aan haar familielid die parfumeur was, vertrok ze uit een carrière in het ontwerpen van sieraden. Het resultaat is een geur gemaakt met een canvas van ingrediënten die haar eigen perfect aromatische kunstwerken hebben gecreëerd. Hoewel deze verfijnde geur wordt aanbevolen voor romantische activiteiten, is hij perfect voor kantoorkleding en informele weekenduitstapjes. Ervaar de tijdloze sensualiteit van Paloma Picasso en probeer het vandaag nog.