Paloma Picasso

Paloma Picasso parfum
Paloma Picasso werd in 1949 in Parijs geboren als Anne Paloma Ruiz-Picasso en Gilot. Ze is een Franse modeontwerper en zakenvrouw, bekend om haar sieradenontwerpen voor Tiffany & Co. en haar kenmerkende parfums.

Paloma Picasso heeft een van de beroemdste namen uit de moderne geschiedenis. Een van de meest bekende namen in de geschiedenis van de kunst. Een naam die de wereld heeft veranderd. En zij draagt ​​het goed. Omdat ze naast haar benijdenswaardige individuele persoonlijke stijl en haar diep respect voor en trots op haar vaders werk, zelf een van 's werelds meest succesvolle sieradenontwerpers is. Een exclusieve Tiffany-naam en een van de weinige sieradennamen en talenten die over de hele wereld worden herkend en erkend.

Paloma Picasso parfum: intens en persoonlijk

Paloma Picasso is een vrouw die ontwerpt voor vrouwen. Haar instinctief gedurfde en grafische stijl straalt een zeldzame resonantie en kracht uit. Compromisloos en onmiskenbaar. De ontwerper heeft haar aangeboren gevoel voor vorm en kleur op slimme wijze verzinkt in hypnotiserende moderne "statement". De juwelen die nu zijn uitgegroeid tot een geheel nieuwe benadering van vrouwen om juwelen te dragen. "Vrouwen komen nu naar me toe en vertellen me hoe ze mijn sieraden voor zichzelf hebben gekocht."

Het idee van een talisman, een zeer krachtig concept, ligt achter elk juweel. Een juweel moet intens, persoonlijk en privé zijn, met een sterke emotionele diepte. Een gevoel van bescherming dat kan komen door het feit dat iemand het je heeft gegeven of dat je het zelf hebt gekocht voor een prestatie. Een juweel moet je doen denken aan de momenten dat je ermee geleefd hebt.

De Paloma Picasso parfums werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Creations Aromatiques, Paloma Picasso, Michel Almairac, Max Gavarry en Sophia Grojsman. De eerste geur van het huis werd gelanceerd in 1984 en de laatste was in 1996 onder L'Oreal Company. Verlicht je dag met een vleugje van hun geuren en maak een gewaagde indruk op de mensen om je heen.

Ontdek de unieke parfums van Paloma Picasso op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Paloma Picasso parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Paloma Picasso, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.