1 Million

Paco Rabanne 1 Million parfum
1 Million werd in 2008 gelanceerd door het designhuis van Paco Rabanne en is een kruidige en houtachtige geur voor de man die graag buiten is. Een aromatische en intrigerende geur, deze geur combineert de populaire tonen van grapefruit, munt, bloedmandarijn en kaneel met de klassieke noot van roos. Deze geur is een uitstekende geur voor het werk en neemt je mee van de directiekamer naar het diner met vrienden terwijl je de aandacht trekt die je verdient.

Geen producten gevonden.

Sinds 2008 is Paco Rabanne 1 Million een van de meest populaire herengeuren ooit. De mannelijke en kruidige geurcocktail laat niet alleen de harten van vrouwen gloeien, maar biedt iedereen ook een intense geurervaring zodra de One Million man een kamer binnenkomt. Lees meer over de onweerstaanbare geursamenstelling, de campagne en andere bedwelmende geuren uit de Paco Rabanne One Million serie.

De geurcompositie van Paco Rabanne 1 Million

Het begin van de topnoot is gemaakt met bloedsinaasappel gecombineerd met wilde pepermunt. Een spannende combinatie die onmiddellijk merkbaar is en sprankelende accenten legt. In de hartnoot van Paco Rabanne One Million wordt Rose Absolut gecombineerd met aromatische kaneel en straalt een verleidelijk aroma uit dat elke vrouw magisch aantrekt. Ten slotte wordt de geur afgerond door een rokerige leernoot, aangevuld met patchouli en houten aroma's. Dit creëert het mannelijke karakter van de geur die Paco Rabanne One Million zo verleidelijk en aantrekkelijk maakt.

De verscheidenheid aan aroma's en geurakkoorden laten de drager genieten van luxe, waardoor hij een verleidelijk zelfvertrouwen krijgt dat geen enkele vrouw kan weerstaan. De contrasten van kruidige, frisse en houten geuren creëren een unieke, opwindende geurcocktail. De geur van Paco Rabanne One Million maakt indruk met zijn veelzijdige en harmoniserende aroma, dat zoete oosterse en tegelijkertijd zeer mannelijk presenteert. Deze mix maakt de geur zo onweerstaanbaar en aantrekkelijk.

Luxe, zelfvertrouwen en sex-appeal - al deze componenten zijn perfect belichaamd in Paco Rabanne One Million. De Eau de Toilette is daarmee de belichaming van de moderne man, die indruk maakt met zijn zelfverzekerde en verleidelijke uitstraling.

Naast het klassieke eau de toilette, dat je de hele dag vergezelt, maar ook tijdens de nacht, heeft het Spaanse modehuis nog meer producten gemaakt met de gedurfde Paco Rabanne One Million geur en als intensiverende ondersteuning toegepast op de parfum. In het complete assortiment geuren van Paco Rabanne One Million vindt je een tintelende douchegel en twee deodorants in de vorm van een spray en een stok naast de Eau de Toilette. Eindelijk rondt de voedende Paco Rabanne One Million Aftershave Lotion het repertoire af. Dus de mens kan zich zelfs na de dagelijkse scheerbeurt in zijn favoriete geur wikkelen.

Drie parfumeurs creëerden het Paco Rabanne One Million parfum

Voor het werk aan de mannelijke Paco Rabanne One Million geur werden drie geweldige parfumeurs toevertrouwd om samen een speciale geur te creëren die de mannelijkheid en kracht van de man op een sensuele manier benadrukt. Dit zijn Christophe Raynaud, Michel Girard en Olivier Pescheux. Ze hebben een aantal keren samengewerkt om een ​​geur te creëren en een baanbrekende geurervaring te creëren met Paco Rabanne One Million die perfect aansluit bij de gelederen van Rabanne geuren: een extravagante parfum die opvalt in de menigte en uniek op de grote markt komt de geuren kunnen positioneren.

Christophe Raynaud begon zijn parfumstudies in 1990 en verwierf zo een schat aan kennis op het gebied van geuren. Hij bewees zijn getrainde neus niet alleen met het Paco Rabanne One Million parfum, maar ook met vele andere geuren van gerespecteerde en grote merken. Hij is ook verantwoordelijk voor de Paco Rabanne One Million Dollar, een verleidelijke versie van de klassieke Paco Rabanne One Million geur. Voor Raynaud telt niet alleen de harmonieuze samenstelling van een geur, elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd en krijgt een duidelijke, ondersteunende rol in het algehele construct.

In Michel Girard en Olivier Pescheux vond Raynaud de perfecte ondersteuning voor de creatie van het Paco Rabanne One Million parfum. Elk van de drie parfumeurs was in staat om een ​​stukje van zijn persoonlijkheid en zijn volwassen smaak in de creatie te brengen en zo een ongeëvenaarde geur te creëren. Zelfs Girard en Pescheux zijn geenszins nieuw in de branche en kunnen terugkijken op vele samenwerkingen met prestigieuze huizen: een meesterlijk trio waarvan het werk zijn vruchten heeft afgeworpen. Nauwelijks een geur van de afgelopen jaren boeit net zoveel mannen en vrouwen als de Paco Rabanne One Million en heeft snel een onbetwiste plaats veroverd onder de meest populaire mannengeuren.

De verfijnde One Million fles

Niet alleen in termen van geurcompositie straalt Paco Rabanne One Million het gevoel van luxe en rijkdom uit. De naam van het parfum, One Million, belooft een weelderige en intense geurervaring. Passend is de fles ontworpen door Paco Rabanne One Million. Dit presenteert zich in de vorm van een klassieke goudstaaf - meer luxe bestaat niet! Verpakt in hoogglans goud, krijgt de fles een nobel en waardevol karakter dat de geur op passende wijze weerspiegelt. De naam en het logo van Paco Rabanne One Million zijn in reliëf gemaakt met chique letters op de voorkant. De achterkant van de fles is gemaakt van donker, transparant glas. Als gevolg hiervan wordt het zicht op de geurvloeistof niet volledig ontkend, maar we kunnen altijd zien hoeveel er nog in de fles zit. De fles Paco Rabanne One Million creëert het authentieke beeld van een echte goudstaaf. Simplistisch, maar toch uiterst effectief en expressief, vertegenwoordigt de geurfles dus het unieke, luxueuze karakter van de mannelijke Eau de Toilette. Een echt sieraad, dat je ook wil worden onderhouden. Echte fans poetsen hun One Million parfum regelmatig op tot glans!

In zekere zin weerspiegelt de fles ook de persoonlijke voorkeuren van de ontwerper. Metal is altijd iets speciaals geweest voor Paco Rabanne, het heeft een magische aantrekkingskracht op hem. Al 40 jaar geleden ontwierp hij een jurk die bestond uit in totaal negen kilo fijn goud om het sprankelende edelmetaal met mensen samen te smelten. Gedragen door Françoise Hardy, schitterde de jurk in prachtig goud.

Dit beeld van luxe, prestige en kracht belichaamd door goud is duidelijk terug te vinden in de geur van Paco Rabanne One Million. Demonstratief mannelijk en opvallend presenteert zichzelf als de fles en omhult de even mannelijke geur in een goud glinsterende repen. Deze geurfles verdient het om in een geheime kluis te worden bewaard in plaats van de parfumplank!

De vrouwelijke tegenhanger van Paco Rabanne One Million

De mooie dame, die we naast Matt Gordon op de plekken voor Paco Rabanne One Million konden bewonderen, is het Duitse opkomende model Sophia Ahrens. Het vertegenwoordigt ook de vrouwelijke tegenhanger van de verleidelijke, mannelijke geur van Paco Rabanne One Million.

Ook geïnspireerd door luxe en zelfverzekerde sex-appeal, schittert de zaklamp van Lady Million in de vorm van een gouden diamant. De geurervaring is op elkaar afgestemd - sensueel, vrouwelijk en vooral glamoureus. Met tonen van jasmijn en oranjebloesem krijgt de geur een frisse, bloemige toets die Lady Million zo uniek maakt. Patchouli en zoete honing zorgen ervoor dat bepaald iets dat de geur ongelooflijk sexy en verleidelijk doet lijken.

Paco Rabanne One Million en Lady Million creëren samen een explosieve geur die de zintuigen prikkelt en ons meeneemt naar een slechte, opwindende wereld van luxe en passie.

Paco Rabanne 1 Million geurtonen

Topnoten: grapefruit, munt, bloedmandarijn.
Hartnoten: roos, kaneel, kruidige geurnoten.
Basisnoten: leder, houtnoten, amber, Indiase patchouli.

Ontdek de unieke parfums van Paco Rabanne op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Paco Rabanne 1 Million parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Paco Rabanne, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.