Over ons

Parfumtrends is gespecialiseerd in de verkoop van parfumartikelen. Wij doen ons uiterste best om de bekende merken, maar zeker ook lastig verkrijgbare producten, in onze webshop aan te bieden.

Groot assortiment

Wij besteden al jaren extra aandacht aan het opsporen en inkopen van collector’s items en lastig verkrijgbare producten. Dit heeft geresulteerd in een breed assortiment. Op dit moment telt onze online webshop meer dan 12.000 verschillende producten, waarvan een groot deel uit voorraad leverbaar is!

Collector’s items 

Een specialiteit van ons is het vinden van collector’s items. Mooie producten met een gelimiteerde oplage of producten met een zeer speciale verpakking. Doordat we samenwerken met veel leveranciers in de branche, hebben we altijd een mooi assortiment aan bijzondere parfumproducten. Bekijk ons actuele aanbod aan collector’s items

Scherp geprijsd 

Daarnaast zijn de producten die we bieden (vooral de bekende parfummerken) scherp geprijsd. Omdat we groot en slim inkopen, kunnen we onze verkoopprijzen laag houden. Zoek maar eens op je favoriete bekende merk in onze shop en ervaar het zelf!

Uitstekende service

Michel Vromen en zijn team staan dagelijks voor je klaar om je bestelling snel en netjes te leveren. Daarnaast besteedt Michel vooral veel tijd aan het opsporen van bijzondere parfumproducten of het inkopen van parfumproducten tegen een lage prijs. Dit resulteert in ruim 12.000 scherp geprijsde en unieke parfumproducten. Welkom bij Parfumtrends. 

Heb je vragen?

Heb je vragen over onze producten? Of ben je op zoek naar een heel specifieke geur of een heel specifiek product of merk? Laat het ons weten, wij helpen je graag!