Nikos

Nikos parfum
Nikos, geboren als "Nikos Apostolopoulos" in Patras, Griekenland, is een Griekse ontwerper die in Frankrijk zijn werk verricht. In 1985 begon hij zijn eerste collectie intieme kleding voor mannen te ontwerpen. Later breidde hij zijn branche uit in intieme kleding voor dames, badkleding en confectiekleding voor theater en opera en geuren voor dames en heren. Designer Nikos introduceerde zijn eerste geur in 1994.. Perfumeur Jean-Francois Latty is de neus die aan Nikos geuren werkte. Ontdek de luxe en verleidelijke geuren van dit geweldige merk!

Als het gaat om cosmetica, zijn mensen terughoudend om hun toevlucht te nemen tot willekeurige producten. Daarom wordt u goed geadviseerd met de producten van Nikos. Ontdek de geweldige geuren van Nikos, die dankzij de hoogwaardige ingrediënten en heerlijk frisse geuren steeds populairder wordt.

Nikos parfum: intieme geuren

Nikos biedt zowel heren als dames een schat aan producten die de voordelen perfect benadrukken. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar uitzonderlijke geuren die alleen beschikbaar zijn in geselecteerde speciaalzaken, dan zal Nikos u bevallen. Bovendien wordt het Nikos assortiment voor parfums en cosmetica voortdurend uitgebreid om klanten regelmatig te verrassen met nieuwe producten. Het loont altijd om uit te kijken naar de nieuwe collecties Nikos parfums

Ontdek de unieke parfums van Nikos op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Nikos parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Nikos, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.