Lamborghini

Lamborghini parfum
Lamborghini is bij iedereen in ons land bekend. De meesten van ons zullen tot het einde van de levensduur alleen maar kunnen kijken naar de goederen van de Italiaanse fabrikant van luxe auto's. Troost jezelf, de parfums van Lamborghini zijn voor iedereen binnen handbereik. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor mannen en versierd met het bekende Lamborghini-logo.

Ferruccio Lamborghini richtte in 1963 het luxe autobedrijf Lamborghini Automobili op. Het bedrijf kwam rond 1999 in de geurindustrie.

Lamborghini parfum: mannelijke geuren

Het merk is een overwegend mannelijk bastion dat bijna alle geuren voor mannen heeft, op twee na. De twee vrouwelijke geuren zijn Lamborghini Pour Femme en Overall. De nieuwste geur is gecreëerd in 2018. Tonino Lamborghini-geuren zijn gemaakt in samenwerking met parfumeurs Beatrice Piquet, Alienor Massenet, Vincent Schaller, Jean-Charles Niel en Anne Flipo.

Ontdek de unieke parfums van Lamborghini op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Lamborghini parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Lamborghini, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.