Lacoste

Lacoste parfum
Lacoste is een van de beste modehuizen, bekend van sportkleding, accessoires en de populaire lijn met geuren. Het huis is gemakkelijk herkenbaar zowel vanwege zijn stijl als zijn onmiskenbare alligator embleem dat elk product siert of het nu een Lacoste parfum voor haar is of een poloshirt.

René Lacoste, bijgenaamd "de Alligator", vertelde graag hoe hij zijn bijnaam en embleem in 1927 verwierf. Het verhaal kwam voort uit zijn liefde voor tennis: "Ik kreeg de bijnaam 'de Alligator' van de Amerikaanse pers nadat ik een weddenschap met de kapitein van het Franse Davis Cup-team had afgesloten over een koffer gemaakt van krokodillenhuid. Hij beloofde het voor mij te kopen als ik een zeer belangrijke partij voor ons team won. Het publiek moet dol zijn geweest op deze bijnaam, die de vasthoudendheid overbrengt. Ik stond op de tennisbanen en liet mijn prooi nooit los! "

Lacoste parfum: herkenbare luxe

In 1933 richt Lacoste en André Gillier, de eigenaar en president van het grootste Franse bedrijf op het gebied van knitwear, een bedrijf op om shirts met het alligator embleem van Lacoste te vervaardigen. Lacoste had dit voor zijn eigen gebruik op de tennisbaan ontworpen en dit was een van de eerste keren dat een merk op een kledingstuk verscheen. Het iconische Lacoste poloshirt zorgde voor een revolutie in de sportkleding voor heren en verving de traditionele lange mouwen met gesteven overhemd.

In de jaren tachtig steeg de populariteit van Lacoste sportkleding en besloot het bedrijf andere productlijnen, waaronder Lacoste parfums, te ontwikkelen. In 1984 werd de eerste Lacoste parfum voor mannen geïntroduceerd, eenvoudigweg getiteld Lacoste en voorzien van het klassieke alligator logo. Veel meer succesvolle Lacoste geuren zouden volgen, maar het was pas in 1999 dat het bedrijf Lacoste parfum voor vrouwen introduceerde.

Ontdek de unieke parfums van Lacoste op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Lacoste parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Lacoste, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.