Khloe and Lamar

Khloe and Lamar parfum
Het beroemde Amerikaanse echtpaar Khloe Kardashian Odom en Lamar Odom van LA Lakers lanceerden hun gezamenlijke parfum designer huismerk Khloe en Lamar. Designer Khloe en Lamar is een nieuw geurmerk dat hun eerste parfum lanceerde in 2011. De geuren van Khloe en Lamar bieden een geur van beroemdheden die is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Bekijk en laat je overweldigen door de unieke geur van de essenties van Khloe en Lamar.

In 2011, op het hoogtepunt van hun romance en vlak voor het debuut van hun televisieshow, lanceerden Khloé en Lamar een gedeelde celebrity parfum. Ze noemden het Unbreakable en ze beschreven het als een afrodisiacum van gourmandtonen, bloemen en houtsoorten.

Khloe en Lamar parfum: Unbreakable!

In tegenstelling tot de meeste geuren van beroemdheden, is Unbreakable ontworpen om door zowel mannen als vrouwen te worden gedragen. In oktober 2012 bracht het paar een vervolggeur uit (ook unisex) genaamd Unbreakable Joy, getimed voor de feestdagen.

Ontdek de unieke parfums van Khloe en Lamar op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Khloe en Lamar parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Khloe en Lamar, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.