The Key

Justin Bieber The Key parfum
Geniet van een uitgelezen mix van bloemig-fruitige en muskusachtige geur met de Justin Bieber The Key Eau de Parfum Spray voor vrouwen. Geïntroduceerd in 2013 door Justin Bieber, opent het parfum met een fruitige scheut Mandarijn, Peer en Boysenbes in combinatie met het zoete aroma van Osmanthus. De hartnoten worden geregeerd door een puur boeket van jasmijn en waterlelie, met perzik die er een vleugje fruitige toon aan toevoegt. Vanille, framboos, muskus en houtachtige noten aan de basis geven een verfrissend en energiek gevoel dat de hele dag aanhoudt.

The Key parfum van Justin Bieber

Ontgrendel het hart van een speciaal iemand met The Key van Justin Bieber. Jonge meisjes tot volwassenen zullen genieten van het energetische aroma van The Key parfum. Deze hartverwarmende geur kwam uit in juli 2013 en maakte een grote knal bij de release. Het parfum opent met tonen van sappig fruit en dit leidt naar een levendig bloeiend hart. Deze lagen rusten op een basis van vanille, exotisch hout en musk. De fles van de geur geeft het thema van de geur weer door een slot en sleutel weer te geven. Geniet ervan terwijl je elke ochtend op pad gaat om de wereld te veroveren, of gebruik het om je imago in het hart van een ander te versterken. Het past perfect bij alledaagse werkkleding en flatterende avondjurken.

Dit is de derde geur van Justin Bieber, en het is een meer "volwassen" parfum vergeleken met de vorige. Bieber is een Canadese popsensatie die video's begon te maken voor YouTube en later miljoenen albums zou verkopen. Hij heeft talloze hitsingles gehad die de top van de hitlijsten bereikten, waaronder "Love Yourself", "Sorry" en "Despacito". Hij heeft ook talloze prijzen gewonnen, waaronder American Music Awards en Grammy Awards.