Someday

Justin Bieber Someday parfum
Voel je fris en jeugdig wanneer je Someday eau de parfum spray draagt, een zoete, vrouwelijke geur geïntroduceerd door Justin Bieber in 2011. Topnoten van wilde bessen en sappige mandarijnen geven een geweldige entree, gevolgd door verse jasmijn in het hart. Basisnoten van vanille en musk verzachten het boeket en brengen de geur in evenwicht, waardoor een leuke, lichte geur ontstaat die perfect is voor jong van hart. De zachte samenstelling van deze heerlijke geur maakt het geschikt voor vrijwel elke gelegenheid, of je nu in de boeken zit school, druk aan het werk bent of ontspant met je besties.

Someday parfum van Justin Bieber

Someday is een zoete, pittige geur waar elke Belieber dol op zal zijn. Parfumeur Horonine Blanc heeft een blend gemaakt die jong maar verfijnd aanvoelt, perfect voor een warme zomerdag. Someday parfum levert een scheut fruitige en zoete akkoorden die de hele dag op je huid blijven hangen. Deze geur, gelanceerd in 2011, raakt je voor het eerst met fruitige topnoten van bessen, mandarijn en peer. Onder deze pittige toplaag bevinden zich middennoten van jasmijn die een bloemige twist toevoegen. Basisnoten van musk en vanille voegen diepte en subtiliteit toe. De fles heeft een roosvormige stop gedecoreerd met bedels, die elke fan zeker zal bekoren. Someday heeft een hoge mate van levensduur waardoor je je energiek voelt.

Justin Bieber werd in 2010 beroemd met zijn hit "Baby" van zijn debuutalbum My World 2.0. Hij heeft vele prijzen gewonnen voor zijn muziek, waaronder een Grammy, en heeft naar schatting 140 miljoen verkochte platen. Bieber brak in 2011 door in de wereld van parfums, verdiende meer dan 3 miljoen dollar aan omzet voor zijn eerste geur en heeft sindsdien 3 andere succesvolle parfums gelanceerd.