Next Girlfriend

Justin Bieber Next Girlfriend parfum
Spray een klein beetje Next Girlfriend parfum op voor een lichte en vrouwelijke geur die perfect is voor een dagje naar het winkelcentrum of een informele date. Uitgebracht door Justin Bieber in 2014, deze geur is populair bij vrouwen die hun leuke en jeugdige kant willen uiten. Knapperige, fruitige tonen van rijpe ananas en perziken prikkelen de zintuigen, terwijl zachtere tonen van vanille en freesia de geur in balans houden en blijven hangen terwijl je van jouw dag geniet.

Next Girlfriend parfum van Justin Bieber

Vrouwen die willen pronken met hun flirterige kant, doen er goed aan om parfum van Next Girlfriend te proberen. Deze geur, die in 2012 uitkwam, is gevuld met energie en zoetheid. De openingsnoten bestaan uit perzik en ananas. Het hart bevat noten van lelietje-van-dalen, fresia en framboos. De sensuele basis bestaat uit musk. Deze sappige en zoete akkoorden geven een gevoel van warmte dat je zo vaak mogelijk wilt dragen.

Dit parfum komt van Justin Bieber, een Canadese zanger, songwriter en acteur. Hij werd voor het eerst beroemd toen een manager zijn YouTube-video's ontdekte. Het duurde niet lang voordat hij zijn debuut single lanceerde en al snel wereldwijde bekendheid verwierf. Zijn eerste volledige studioalbum kwam uit in 2010 en heette My World 2.0. Hij stond meerdere keren op de Forbes-lijst van de machtigste beroemdheden ter wereld en hij heeft talloze onderscheidingen verdiend