Girlfriend

Justin Bieber Girlfriend parfum
Prikkel je zintuigen en voel je van binnen en van buiten mooi met de GJustin Bieber Girlfriend Eau de Parfum Spray voor dames. Gelanceerd in 2012, is deze exotische bloemig-fruitige geur absoluut fris en weelderig. Dit Justin Bieber-parfum opent met een zoete citrus-explosie van mandarijn, braambes, aardbei en peer en bedwelmt vanaf de eerste spritz. Het hart combineert zoete en delicate tonen van abrikoos, freesia en jasmijn, terwijl orchidee, musk en amber een warm en betoverend arrangement aan de basis vormen.

Girlfriend parfum van Justin Bieber

Verleidelijk en levendig, Girlfriend is een geur voor vrouwen die de energie en opwinding van een eerste liefde willen voelen. Deze frisse geur vermengt ultravrouwelijke tonen tot een bedwelmende blend die iedereen die je tegenkomt verrukt. De geur is in 2012 uitgebracht door Justin Bieber en is een uitnodigende geur met zoete en fruitige tonen. Het begint met een sensuele basis van musk, witte amber en vanille-orchidee. De basis ondersteunt een meer bloemig hart met oranjebloesem, sterjasmijn, abrikoos en roze fresia. Aan de bovenkant zijn de tonen een opwindende mix van fruit bestaande uit mandarijn, peer, aardbei en braam. Deze geur is uitgebracht in 2012.

Justin Bieber begon zijn carrière als een internetsensatie als tiener. Nu een wereldberoemde popmuzikant, heeft hij een ontelbaar grote fanbase en is hij een bestverkopende wereldwijde muziekartiest. In zijn muzikale carrière ontving hij een overvloed aan prijzen, waaronder een Grammy, dertien Billboard Music Awards, drie Nrj Music Awards en achttien Mtv Europe Music Awards. Hoewel zijn werk voornamelijk uit de Verenigde Staten komt, komt de zanger uit Canada. Hij creëerde zijn eerste parfum in 2011. Zijn geuren werden gecreëerd samen met parfumeur Honorine Blanc.