Collector's Edition

Justin Bieber Colector's Edition parfum
Breng de zintuigen tot rust met het bloemig-fruitige aroma van de Justin Bieber Eau de Parfum Spray Collector'S Edition voor vrouwen. Helder en luxueus, deze geur van Justin Bieber opent met een sappige en verkwikkende mix van bergamot, peer en passievrucht. Het hart ontvouwt zich tot een bloemige compositie van kamperfoelie, freesia en heliotroop voor een zoet en aantrekkelijk aroma. Sappige abrikoos combineert met warme en romige geuren van amber, muskus en sandelhout aan de basis voor een sensuele opdroging.

Collector's Edition parfum van Justin Bieber

Laat een spoor van stijlvolle sensualiteit achter waar je ook gaat met Justin Bieber Collector’s Edition. Uitgebracht in 2014, Justin Bieber Collector's Edition parfum voor dames is gemaakt met Justins fans in gedachten. Het dragen van deze geur laat je aan Justin denken terwijl je je dag doorgaat. Deze langdurige damesgeur heeft een uitstekende sillage en heeft zowel fruitige als bloemige kenmerken. Fruitige topnoten beginnen met peren, passievrucht en bergamot. Het hart wordt bloemig maar blijft zoet met tonen van heliotroop, kamperfoelie en fresia. Inheems in Afrika, heeft de freesia een warm peperig aroma dat een subtiele balans aan het hart toevoegt. Eindigend met verleidelijke basisnoten zijn witte musk, sandelhout, amber en abrikoos. Deze verleidelijke geur van 2014 is de perfecte weergave van vrouwelijkheid en kleurenspel.

Justin Bieber is een wereldwijd icoon in de muziekindustrie. Justin Bieber uit Canada debuteerde in 2009 en begon al vroeg als zanger en songwriter. Zijn talenten werden ontdekt op YouTube. Justin werd snel beroemd en werd een internationale sensatie. Hij heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn muziek, waaronder een Grammy en Artist of the Year voor de American Music Awards. Hij werkt met veel filantropische bedrijven en is zelf ondernemer geworden. Zijn geurlijn debuteerde in 2011. Zijn eerste geur, Someday, was een fruitige geur die in 2011 werd geïntroduceerd voor zijn tienerfans. In de daaropvolgende jaren heeft hij de expertise van Honorine Blanc gebruikt om geuren als Girlfriend, The Key en Next Girlfriend te lanceren.