Le Bain

JOOP! Le Bain parfum
Uitgegeven door JOOP! in 1989 is Le Bain een damesgeur voor overdag. Le Bain wordt beschouwd als een oosterse bloemengeur en heeft krachtige topnoten van oranjebloesem en bergamot. Schoon en fris, je voelt licht als lucht terwijl de geur je omringt. Een gevarieerde mix van bloemige en houtachtige middentonen voegt diepte toe aan de geur, waardoor een mysterieuze kant ontstaat die de zintuigen zal intrigeren. Basisnoten van barnsteen en vanille brengen alles samen.

Geen producten gevonden.

Klassieke en intense geuren van JOOP! hebben altijd bekend gestaan om de kwaliteit en exclusiviteit. De damesgeur Joop! Le Bain heeft een vrouwelijke en intense geur die noch saai noch opdringerig is. Een aromatische en kruidige geur met een evenwichtige zoetheid is een succesvolle combinatie die JOOP! Le Bain verspreidt. De topnoot van Le Bain Parfum bevat lychee en magnolia, die een bijzonder fruitig en levendig accent geven. De hartnoot belooft een bloemrijke, oosters ogende essentie, die perfect wordt gerealiseerd met sandelhout, jasmijn en roos. Een geurklassieker sinds de jaren 80

JOOP! Le Bain parfum: Oosters en sensueel

Tonkaboon en patchoeli ruiken intens en creëren een gedurfde balans met de verleidelijke vanille in de basistoon. De geur van Joop! Le Bain belichaamt oosterse sensualiteit, bedoeld voor een dame die zich vol passie aan haar gevoelens kan wijden. Sensuele erotiek met oosterse lichtheid wordt gecombineerd met een uitbundige vanille geur en perfect geplaatst in scène met sandelhout en roos. De glazen fles is klassiek eenvoudig en zorgt ervoor dat het parfum onmiddellijk wordt herkend. De sproeiknop wordt beschermd door een witte dekselsluiting. Deze fles werkt in elke badkamer met zijn tijdloze en elegante ontwerp.

JOOP! Le Bain werd in 1989 geïntroduceerd in de lijn van de JOOP! voor dames. Als een klassieke geur, wordt deze Eau de Parfum nog steeds vaak toegepast door zelfbewuste en stijlvolle vrouwen. Het verdere productassortiment van JOOP! Le Bain bevat de Eau de Parfum Spray, Deostick, Deodorant Spray, Bodylotion en Showergel. JOOP! Le Bain is een klassieke, tijdloze geur die elke vrouw een verleidelijke en sensuele uitstraling kan geven.

JOOP! Le Bain geurtonen

Topnoten: lychee, pruim, oranjebloesem
Hartnoten: lelietje-van-dalen, roos, jasmijn
Basisnoten: barnsteen, sandelhout, vanille

Ontdek de unieke parfums van JOOP! op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

JOOP! Le Bain parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van JOOP!, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.