Jump

JOOP! Jump parfum
JOOP! Jump is de perfecte geur voor mannen die houden van outdoor-avonturen. Gemaakt door het designhuis van JOOP! in 2005. De geur bevat de citrusachtige grapefruit, de aardse geur van rozemarijn en een kruidige karwijtint die de hele dag door je zintuigen zal versterken. Slechts een paar sprays zal uren duren. Draag hem voordat je eropuit trekt voor een dag wandelen of een middag plezier met goede vrienden.

Geen producten gevonden.

De naam JOOP! Jump staat voor een gecultiveerde en mannelijke herengeur. Zoals de naam al aangeeft, kun je in de wereld van sensuele verleiding springen. Deze geur staat voor de atletische, actieve man die gepassioneerd werkt om op te springen en daar te blijven. Het geurprofiel van Joop! Jump begint met een aantrekkelijke mix van rozemarijn, komijn en grapefruit. Ontvouw dan een provocerende hartnoot, de onmiskenbare handtekening van JOOP! parfums draagt. Heliotroop, koriander en wodka maken JOOP! Jump naar een ware geurexplosie die onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft en in je geheugen blijft. Vetiver, Musk en Tonka Bean zijn JOOP! JUMP en zorg voor mannelijke sensualiteit en diepte.

JOOP! Jump parfum: extravagante koelte

Het JOOP! Jump parfum belichaamt een vastberaden verlangen naar succes, dat wordt bereikt door extravagantie en individualiteit. JOOP! Jump is een moderne geur die verleidelijk en aantrekkelijk is. Hij straalt een dynamische sensualiteit uit die elke vrouw kan betoveren. De fles vertegenwoordigt de sierlijke belichaming van een mannelijke man. De transparante, glanzende fles werd in blauw gehouden en samen met de zilveren dop een klein kunstwerk gemaakt. De typische JOOP! Korenbloem werd in het deksel gegraveerd.

Geuren maken mensen en met JOOP! Jump heeft het modemerk een herengeur gecreëerd die koel en fris is met een scheutje wodka voor mannen die zich met een sprong van de menigte willen onderscheiden. Dat is precies waar de vrouwen van houden. JOOP! Jump is een herengeur ontworpen door Sophie Labbé. Deze parfum is gemaakt en gepubliceerd in 2005. De slogan ontwikkeld voor dit nieuwe product was "Leap out of your Suit" en betekende een glamoureuze levensstijl die kan worden belichaamd met een unieke, mannelijke geur. JOOP! Jump is verkrijgbaar als Eau de Toilette, Aftershave, Deodorant Stick en Showergel.

JOOP! Jump geurtonen

Topnoten: rozemarijn, tijm, grapefruit
Hartnoten: bevroren wodka, korianderbladeren, heliotroop
Basisnoten: tonkaboon, vetiver, musk

Ontdek de unieke parfums van JOOP! op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

JOOP! Jump parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van JOOP!, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.