Joop! Homme

JOOP! Homme parfum
Voor de man die wil afwijken van de traditioneel zware, houtachtige geuren die voor mannen beschikbaar zijn, is JOOP! Homme de ideale geur. De citrustonen van Mandarijn, oranjebloesem, citroen en bergamot creëren een schone, frisse geur die nog steeds mannelijk is, maar elimineert veel van het kruid. Gemaakt door JOOP! in 1989 kan de geur worden gebruikt als werkgeur of voor speciale gelegenheden wanneer je jouw aanwezigheid op een unieke manier bekend wilt maken.

Geen producten gevonden.

Echte mannen dragen roze, dit is het motto voor Joop! Homme in felroze, waarachter een heel mannelijke geur schuilgaat. Joop! Homme nodigt je ook uit om haar sensualiteit te ontdekken en zelf te beseffen dat roze ook mannelijk kan zijn. Joop! Homme is pure provocatie en sex-appeal, die zijn hoogste uitdrukking vindt in oosterse geuren. De verleidelijke geur van Joop! Homme ontvouwt zich geleidelijk. Allereerst brengt de topnoot met bergamot en amalfi cito's een vleugje frisheid. Na een paar minuten ontvouwt de hartnoot zich met het verleidelijke samenspel van oranjebloesem, jasmijn en kaneel.

JOOP! Homme parfum: ontdek je sensualiteit

Eindelijk begint de basisnoot die je de hele dag vergezelt. Patchouli, sandelhout en honing creëren een geur die onweerstaanbaar is en die je in het middelpunt van de aandacht blijft houden. Iedereen die deze geur heeft leren kennen, wil hem niet meer missen. De geurervaring kan worden verbeterd als je de Joop gebruikt! Gebruik de Homme-lijn die precies past bij het Joop Homme-parfum. Deodorant, douchegel en aftershave vullen dit Joop-parfum perfect aan. Laat Joop! Homme in een wereld van sensualiteit die je elke dag een speciaal gevoel van leven geeft.

De naam Joop bestaat al meer dan 30 jaar voor mode en geuren die populair zijn. Parfums zoals Go, Jump of Nightflight behoren tot de parfums van Joop! die mannen gewoon inspireren en vandaag de gelegenheid geven om hun eigen persoonlijke geur te vinden. Joop! De geuren van mannen zijn mannelijk en sensueel, en dus gemaakt voor elke man die zelfverzekerd is en zijn effect op vrouwen graag benadrukt met een goed verzorgd uiterlijk en een verleidelijke geur. Je moet ook worden gevangen door de magie van deze geuren en nieuwe werelden van emoties openen.

JOOP! Homme geurtonen

Topnoten: bergamot, kaneel
Hartnoten: oranjebloesem, jasmijn, kamperfoelie
Basisnoten: sandelhout, patchouli, tonkaboon

Ontdek de unieke parfums van JOOP! op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

JOOP! Homme parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van JOOP!, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.