Joop! Go

JOOP! Go parfum
Geef je innerlijke houthakker een kans om te schitteren met Joop! Go. Deze geur voor mannen, gemaakt in 2007, houdt je fris. Met een anodyne mix van bloedsinaasappel, rabarber, geranium en houtachtige tonen, wil je eeuwige bijl-swinger eruit zijn en de wereld laten zien waar hij van is gemaakt. Joop! Go is gewoon voor een avondje uit met de jongens of een eenvoudige dag op kantoor.

Geen producten gevonden.

Als jij ook een man bent die modern en onconventioneel denkt en dit wil uiten met je parfum, dan is Joop! Go een uitstekende keuze voor je. De frisse parfum maakt een einde aan verveling en brengt je een geurexplosie, die vroeg in de ochtend voor een goed humeur zorgt. Deze parfum maakt zelfs in de topnoot met wilde bloedsinaasappels, fruitige rabarber en een snufje chili een unieke ervaring. Na een paar minuten begint de hartnoot. Hier zorgt een combinatie van cipressen en violet voor een beetje aromatische speelsheid. De basisnoot van Joop! Go brengt een beetje sensualiteit met houtachtige muskusnoten. Joop! Go is de perfecte parfum voor de man van vandaag en kan de hele dag en elke gelegenheid worden gedragen.

JOOP! Go parfum: voor mannen met klasse

Het merk JOOP! staat al jaren bekend om geuren te maken die moderne mannen enthousiast maken. Naast Joop! Go zijn er veel Joop! Herengeuren en parfums voor vrouwen, waar steeds weer vraag naar is. Elegantie die werkt zonder franje en een ongecompliceerde, maar toch luxe uitstraalt. Dit zijn de maxima waaraan Joop! altijd is aan blijven voldoen en klanten vandaag de dag op prijs stellen. Deze houding wordt ook bevestigd door de eenvoudige maar toch zinvolle fles met het Joop-uitroepteken, die een zeer speciale geur belooft.

Geuren zoals Joop! Homme of Joop! Jump begrijp het, net als de Joop! Go om zulke mannen aan te spreken die zich bewust zijn van verschillende dingen en niet graag gebonden zijn aan conventies. Een geur van Joop, we worden snel de gewaardeerde dagelijkse metgezel, die meer is dan alleen een parfum en uitdrukking van hun eigen persoonlijkheid. Net als de andere geuren van Joop, is Joop Go Perfume ook een geweldig cadeau-idee om het hart van een man te veroveren.

JOOP! Go geurtonen

Topnoten: wilde bloedsinaasappel, chilipeper, bevroren rabarber
Hartnoten: violet, geraniumbourbon, grijze barnsteen
Basisnoten: vetiver, sparrenbalsem, wit cederhout

Ontdek de unieke parfums van JOOP! op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

JOOP! Go parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van JOOP!, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.