Joop! Femme

JOOP! Femme parfum
Speciaal gemengd voor de zelfverzekerde vrouw die wil opvallen. JOOP! Femme is een knock-out geur die je zal helpen een blijvende indruk te maken. Geïntroduceerd in 1987 door JOOP!, is deze damesgeur een verleidelijk zoete mix van koriander, bergamot, citroen, sinaasappelbloesem, jasmijn en vanille-tonen. Perfect voor in je vrije tijd te gebruiken. Deze parfum is net zo perfect als ontspanning voor een snelle koffie met vrienden.

Geen producten gevonden.

Ben je een verfijnde en elegante vrouw die niet van speelse extra's houdt? Dan is JOOP! Femme precies de juiste geur voor jou. JOOP! Femme is tijdloos en onweerstaanbaar verleidelijk. De topnoot van de geur fascineert met bergamot en neroli. Deze combinatie zorgt voor een onderscheidende elegantie. JOOP! gebruikt jasmijn, oranjebloesem en roos voor de belangrijke hartnoot van deze parfum. De rozengeur staat voor luxe die je jezelf trakteert op de geur. Trakteer je jezelf graag op luxe? Dan ben je perfect bediend met JOOP! Femme. De basisnoten bestaan ​​uit amber, muskus, patchoeli, sandelhout, vanille en cederhout. Deze parfum is de geur voor de veeleisende vrouw. JOOP! Femme is gewoon fascinerend, mysterieus en verrassend. Deze geur is onweerstaanbaar verleidelijk en toch tijdloos. Wie wil er nou niet zo'n geur voor een speciale avond?

JOOP! Femme parfum: zeer luxe en verfijnde geur!

Joop is al lang een van de topmodemerken en overtuigt klanten over de hele wereld, omdat het label op luxe rechtheid vertrouwt. Speelse extra's worden opzettelijk weggelaten. JOOP! staat voor eenvoudige elegantie zonder compromis. JOOP! staat voor hoogwaardige materialen en zeer hoge kwaliteit, niet alleen in de mode, maar ook in de vele geuren. Met JOOP! Femme heeft het Duitse luxelabel opnieuw een geur gecreëerd die perfect past in de lijn van JOOP! parfums voor dames passen.

JOOP! Femme geurtonen

Topnoten: bergamot, neroli
Hartnoten: jasmijn, roos, sinaasappelbloesems
Basisnoten: sandelhout, ceder, vanille

Ontdek de unieke parfums van JOOP! op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

JOOP! Femme parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van JOOP!, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.