Homme Wild

JOOP! Homme Wild parfum
Richt je aandacht op je gedurfde persoonlijkheid door van Joop Homme Wild voor mannen je kenmerkende geur te maken. Deze pittige herengeur is gecreëerd in 1989 door het designhuis van JOOP! en bevat een mix van mannelijke geuren die blijven hangen lang nadat je de kamer hebt verlaten. De roze peper creëert een kruidigheid die anderen zal opvallen, en de toevoeging van rum verandert het in een decadente geur die je zelfvertrouwen zeker zal vergroten wanneer je het draagt.

Geen producten gevonden.

Met de JOOP! Homme Wild wordt opnieuw uitgegeven als een klassieker uit het huis van Joop. Deze wilde en ongetemde JOOP! Homme Wild parfum maakt vrij open en eerlijk duidelijk wat voor hem belangrijk is. De Homme Wild parfum richt zich uitsluitend op aanstootgevende verleiding en pure passie die in elke man zit. Deze instincten wekken de JOOP! Homme Wild vrij compromisloos en natuurlijk met lichte tabak en hout in de basisnoot. In de hartnoot zorgen Fougere-akkoorden en rum voor een verleidelijke geur. De roze peper in de hoofdnoot van JOOP! met zijn oosterse scherpte biedt Homme Wild de nodige kick in deze intense emotionele ervaring.

JOOP! Homme Wild parfum: pure passie

De oprichting van Joop! Homme Wild belooft een turbulente en unieke ontmoeting waar je zeker bij betrokken moet raken. Verleidingskunst wordt op deze manier geen loze belofte die de drager en omgeving zeker niet teleurstelt. Een ervaring voor de zintuigen die verleidt tot een echt gevoel van haast. Beken je passie en leef je gevoelens met de contrasterende en unieke Joop! Homme Wild zoals ze ervan houden.

De buitengewone Joop! Homme Wild biedt meer dan alleen een gewone geur. De Joop! geuren voor mannen zijn meer een levenshouding, levensstijl en puur genieten van het leven. Ze zijn een toewijding aan je eigen leven. Natuurlijk vindt je de producten JOOP! Homme Wild in ons assortiment met onder andere eau de toilette, aftershave, Deodorant en douchegel. Naast de Homme Wild vind je ook de klassieke Joop! Homme, De Joop! Le Bain of de Joop! Jump.

JOOP! Homme Wild geurtonen

Topnoten: rumnoten
Hartnoten: roze peper
Basisnoten: tabak

Ontdek de unieke parfums van JOOP! op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

JOOP! Homme Wild parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van JOOP!, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.