Homme Sport

Geen producten gevonden.

Ben je klaar om je favoriete sport met de jongens te spelen? ruik altijd je best door Joop! Homme Sport bij de hand te hebben. Deze geur geproduceerd door Joop! biedt een bijna aquatisch aroma. Het werd gelanceerd in 2016 en heeft een aantal heerlijke geurtonen om echt de aandacht van iedereen in de buurt te trekken. Dit omvat topnoten van gember, bergamot en munt, evenals middeltonen van oranjebloesem, zeenoten, leer en zeezout. Tenslotte is de geurnoot aan de basis tonkaboon.

Joop! Homme Sport parfum: laat je sportieve kant zien

Naast het verkopen van een aantal fantastische parfums, staat Joop! ook bekend om de verschillende kledingopties en andere cosmetica die ze aanbieden. Als het gaat om hun geuren, werken ze alleen met de beste, daarom hoort de neus achter Joop! Homme Sport bij Antoine Lie. Hoewel lie altijd al een fascinatie voor verschillende aroma's heeft gehad, besloot hij parfumwereld in te gaan toen hij 13 jaar oud was. Tijdens zijn tijd als parfumeur heeft hij gewerkt met Givaudan en Takasago. Zijn passie ligt in het nemen van geuren die tegenstrijdig lijken en het creëren van iets geheel unieks. Voordat je het speelveld op gaat voor je volgende grote wedstrijd, zorg ervoor dat je deze parfum om je heen hebt gespoten.

Ontdek deze unieke Homme Sport parfum van Joop! op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Joop! Homme Sport parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Joop!, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.