Wild Glow

Jennifer Lopez Wild Glow parfum
Voor die momenten waarop je je een totale rockster wilt voelen, heb je Wild Glow van Jennifer Lopez nodig. Dit is een vrolijke geur, perfect voor als je los wilt gaan en een beetje wild wilt worden. Het werd uitgebracht in 2014. Bij de eerste toepassing maak je kennis met het openen van noten van tropisch fruit, zwarte bes en mandarijn. Dit alles geeft de geur een fruitig gevoel. Het hart is bloemiger met tonen van lelietje-van-dalen, heliotroop en sterjasmijn. Vanille, musk en sandelhout vormen de basis.

Wild Glow parfum van Jennifer Lopez

Een van de nieuwe toevoegingen van Jennifer Lopez in de Glow-collectie. Wild Glow is een tropische, bloemige blend die in 2014 werd geïntroduceerd. Tropisch fruit wordt gecombineerd met tonen van zwarte bes en mandarijn, wat een opwindende opening voor het parfum creëert. Bloemige tonen van heliotroop, sterjasmijn en lelietje-van-dalen geven de geur een zoete smaak. Aan het einde van de geur zijn basisnoten van sandelhout, musk en vanille. Deze exotische blend, die perfect is om overdag te dragen in de zomer of lente, zal je zeker inspireren met geluk en vreugde en zal de mensen om je heen betoveren. Trakteer jezelf op pure vreugde en uitbundigheid met Wild Glow. Deze damesgeur vangt de energie en het plezier van dansen op je favoriete liedje zonder beperkingen.

Jennifer Lopez is een begrip. Ze staat bekend als danseres, zangeres en actrice, maar nu kan ze geurontwerper toevoegen aan haar cv. Na succes te hebben gehad met de introductie van haar eerste geur in 2002, begon het bedrijf meer melanges te creëren. Tot op heden heeft het bedrijf 28 geuren gemaakt. Veel van de blend van het bedrijf is geïnspireerd op Lopez 'gevoel van zelfvertrouwen, stijl en mode. Wild Glow parfum zet de ongelooflijke erfenis van Lopez voort en heeft, naast een energetisch aroma, ook een ronde, kleurrijke fles.