Still

Jennifer Lopez Still parfum
Still van Jennifer Lopez is een sensuele en levendige geur voor de moderne vrouw van vandaag. Gemaakt door Michael Girard in 2003, deze schone, zachte geur combineert lichtgevende openingsnoten van mandarijn, earl grey thee en witte peper met weelderige hartnoten van fresia en roos. Rustgevend en zeer vrouwelijk, Still van Jennifer Lopez legt vast hoe een vrouw zich voelt wanneer ze zichzelf ontdekt en echt weet wie ze is. Draag Still bij speciale gelegenheden of gebruik het als dagelijkse geur.

Still parfum van Jennifer Lopez

Still is een schone en bloemige geur die werd uitgebracht met topnoten van witte peper, mandarijn, Earl Grey-thee en sake. Het geurende hart bevat freesia, roos, jasmijn, oranjebloesem en lelietje-van-dalen. De basisnoten zijn houtachtig met akkoorden van sandelhout, musk, amber, lis en peper. Laat je innerlijke diva los met Still eau de parfum spray, een damesgeur die in 2003 werd uitgebracht door het designhuis Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez is een Amerikaanse beroemdheid en heeft bekendheid verworven door haar acteren, dansen, ontwerpen en als artiest. Lopez, liefkozend bekend als Jlo bij haar fans, begon haar carrière als muziekvideodanseres, verhuisde naar films en speelde de hoofdrol in haar bepalende rol van Selena. Lopez heeft ook een geur voor mannen gelanceerd, genaamd Deseo, die bedoeld was als aanvulling op haar geur voor vrouwen met dezelfde naam. Lopez heeft meer dan 25 parfums ontworpen en blijft ook in haar andere inspanningen in de schijnwerpers staan. De geuren die haar naam dragen, worden gedeeltelijk geproduceerd door Coty.