Rio Glow

Jennifer Lopez Rio Glow parfum
Kies de Rio Glow damesgeur van Jennifer Lopez voor een geur die je een verfrist gevoel geeft. De geur is gecreëerd in 2010 en biedt een mooie combinatie van appel, perzik, peer, oranjebloesem en pruimen. Deze met fruit gevulde geur herinnert je constant aan de lente- en zomerseizoenen, en slechts een paar verstuivingen in de ochtend geven je energie voor de dag. Spuit het 's avonds op om je op de top van de wereld te voelen voor een opwindend avondje uit in de stad.

Rio Glow parfum van Jennifer Lopez

Rio Glow parfum, uitgebracht in de zomer van 2013 als limited edition geur, straalt veel warmte en veerkracht uit. Omring jezelf met passie met een compositie die opent met peer, perzik en appel. Het hart voegt heliotroop, pruimen en oranjebloesem toe aan de blend. De basis is waar de geur veel van zijn warmte bevat met tonen van witte ceder, musk, amber en vanille. Creëer een levendige en vrolijke sfeer door je dag- of avondensemble op te fleuren met een paar sprankjes Rio Glow parfum. Deze fruitige, bloemige essentie straalt een positieve energie en een gevoel van genot uit, waardoor het een uitstekende geur is voor de stijlvolle, moderne vrouw.

Jennifer Lopez ontwierp deze geur evenals tientallen populaire andere. Lopez heeft naam gemaakt als actrice, zangeres, danseres en songwriter. Ze werd echt beroemd door haar hoofdrol als Selena in de gelijknamige film. Ze speelde ook in films, zoals What to Expect When You’s Expecting, The Boy Next Door en Second Act. Gedurende haar carrière staat Lopez bekend om haar gevoel voor mode, dus het is geen verrassing dat ze haar eigen kledinglijn en geuren heeft.