My Glow

Jennifer Lopez My Glow parfum
Een eerbetoon aan de frisse gloed van het moederschap, My Glow is een verfrissende geur die de zintuigen prikkelt en je een vrouwelijk en vredig gevoel geeft. Geïntroduceerd door Jennifer Lopez in 2009, deze damesgeur is ideaal voor alle nieuwe moeders of toekomstige moeders. Het combineert de verfijnde tonen van geurige pioen, aards sandelhout, witte musk, onweerstaanbare roos en prachtige fresia, gemengd tot een verleidelijke geur die net zo uniek en speciaal is als jij.

My Glow parfum van Jennifer Lopez

My Glow, een vrouwelijke bloemenmix, werd in 2009 door Jennifer Lopez geïntroduceerd. Het parfum opent met rustgevende topnoten van lavendel en waterlelie. Roos en pioen vormen de middelste noten en creëren een zachtheid in de geur. Ten slotte contrasteren de basisnoten van sandelhout, muskus en heliotroop de zoetere tonen en geven ze de geur een warm gevoel. Deze blend geeft je een verfrist en nieuw leven ingeblazen gevoel en is een uitstekende keuze voor overdag.

Bekend om haar acteren, zingen en dansen, begon Jennifer Lopez in 2002 met het creëren van geuren. Haar melanges verwijzen vaak terug naar haar gevoel voor vrouwelijkheid en uiterlijk. Momenteel heeft ze meer dan 26 parfums uitgebracht.

My Glow is geïnspireerd op Jennifer's ervaringen met zwangerschap en moederschap. Het parfum belichaamt de uitstraling waarvan vaak wordt gezegd dat het gepaard gaat met zwangerschap. Deze blend wordt verpakt in een kleine glazen fles met een champagnekleur. De stop van de fles heeft de vorm van een cherubijn, een andere toespeling op het engelachtige karakter van de blend.