Love At First Glow

Jennifer Lopez L.A. Glow parfum
Haal herinneringen op aan de kracht van liefde door Love at First Glow te dragen, een jeugdige en opwindende damesgeur van Jennifer Lopez. Deze verleidelijke vrouwelijke geur, gecreëerd in 2005, laat je je innerlijke superster loslaten. Ongelooflijk glamoureus en leuk, de geur combineert tonen van verse Georgia-perzik, neroli en Italiaanse bergamot met osmanthus, wilde roos, vanille en musk. Fabelachtig flirterig, Love at First Glow trekt de aandacht van het andere geslacht en wordt verpakt in een schattig roze flesje. Spuit het op om een stijlvol statement te maken.

Love At First Glow parfum van Jennifer Lopez

Love at First Glow voor dames werd uitgebracht in 2005 en is een lichte en zoete geur die ideaal is voor de warme dagen van de lente en de zomer om plezier te hebben met vrienden. Het parfum opent met de topnoten van citrus bergamot, neroli en sappige perzik. Vervolgens gaat het over in de bloemige hartnoten van roos, jasmijn en fresia. De basisnoten van aardse muskus, zoete vanille en houtachtige noten voegen een vleugje warmte toe en zorgen voor een evenwicht tussen de lichtere tonen van de geur.

Het parfum gaat matig lang mee, dus je kan er zeker van zijn dat het de hele dag meegaat zonder dat u het opnieuw hoeft aan te brengen. Het heeft een matige sillage zodat het dicht bij je blijft en de kamer niet zal overmeesteren. De geur is gemaakt door Steve Demercado voor Jennifer Lopez, een Amerikaanse zangeres-actrice die in 2002 haar geurbedrijf oprichtte en datzelfde jaar haar eerste geur uitbracht.