Live Luxe

Jennifer Lopez Live Luxe parfum
Voor dames die elke dag ten volle leven, is er Live Luxe, de flirterige en vrouwelijke geur van zangeres Jennifer Lopez. Deze jeugdige geur is gebaseerd op sappige meloenen en perziken, gecombineerd met boomgerijpte peren en een vleugje lente-kamperfoelie. Draag deze geur uit 2006 met je favoriete zomerjurk en roep een beeld op van sensualiteit en zelfvertrouwen. De luchtige geur is gemakkelijk te kleden met formele kleding, of te kleden met je favoriete jeans.

Live Luxe parfum van Jennifer Lopez

Omarm een ​​leven vol passie, dans en luxe met Live Luxe, een majestueuze damesgeur. Dit meeslepende parfum combineert fruitige, bloemige en sensuele akkoorden voor een verfrissende en inspirerende geur die je opbeurt en je smaak doet herleven voor al het grootste plezier van het leven. Topnoten zijn onder meer sappige peer, dikke perzik en rijpe meloen voor een sappige en uitnodigende start die niet te negeren is. Hartnoten van verse lelietje-van-dalen, amethistfresia en kamperfoelieblaadjes versterken het elixer met hun verfijnde en gracieuze toon. Het parfum wordt aangevuld met basisnoten van romige vanille, Indisch sandelhout, zachte musk en gouden amber voor een warme, verleidelijke sfeer die de hele geur omhult tot een ongerepte, verleidelijke lekkernij.

Dit meesterlijke parfum uit 2006 is samengesteld door deskundige parfumeur Claudette Belnavis en gelanceerd door het creatieve team achter het merk Jennifer Lopez. Wereldwijd erkend voor haar werk als zangeres, danseres, tv-persoonlijkheid, actrice en meer, beheerst deze innovatieve kunstenaar ook de geurindustrie met haar 28 unieke geuren. Zet jezelf in de schijnwerpers met deze Live Luxe parfum. Deze weelderige compositie stimuleert de zintuigen en geeft je een zelfverzekerd mooi en bijzonder vrouwelijk gevoel, zodat je elke dag ten volle kunt leven.