Glow After Dark

Jennifer Lopez Glow After Dark parfum
Glow After Dark damesgeur, geïntroduceerd in 2006, is een gedurfde, intrigerende geur voor de vrouw met een onverzadigbare honger naar het nachtleven. Met een verleidelijke mix van akkoorden van passievrucht, mandarijn, witte kers, pioenroos en oranjebloesem, helpt deze Jennifer Lopez-geur je om je trendy look van het vallen van de avond tot in de vroege uurtjes te rocken. Draag het met je nieuwste kleine zwarte jurk of een vintage broekpak om te bewijzen dat jij de vrouw van het uur bent.

Glow After Dark parfum van Jennifer Lopez

Glow After Dark is de perfecte geur om je avond mee aan te vullen. Een prachtige body van bloemenpioen, roos en jasmijn wordt geïntroduceerd door de geur van zoete topnoten van witte kers, mandarijn en passievrucht, de laatste een weelderige vrucht die een levendig aroma geeft dat de tropen oproept. De subtiele, houtachtige basisnoten van patchouli, muskus en boommos ronden deze geur op een geheel unieke manier af. Het eindresultaat geeft je een avondje uit in een fles, zowel lief als mysterieus.

Jennifer Lopez ontwerpt parfum sinds de lancering van haar persoonlijke merk, J. Lo door Jennifer Lopez, in 1998. Samen met Coty, Inc. bracht Lopez in 2006 Glow After Dark uit als een limited-edition geur. Oorspronkelijk opgericht in Parijs, Frankrijk in 1904, heeft Coty, Inc. samengewerkt met vele beroemdheden en gerenommeerde ontwerpers om parfums te creëren. Tot op heden hebben Lopez en Coty, Inc. 26 geuren ontworpen en geproduceerd.