Blue Glow

Jennifer Lopez Blue Glow parfum
Het designhuis van Jennifer Lopez introduceerde Blue Glow voor vrouwen in 2009, een unieke geur die doet denken aan een strandvakantie op een mooie zomerdag. Spray deze geur op en je wordt begroet met frisse, zoete topnoten. Terwijl de tropische, aquatische hartnoten zich ontwikkelen, komt het oceaanachtige aroma van de geur tot leven. De houtachtige basisnoten vullen de geur aan met pittige, muskusachtige ondertonen. Spetter deze Blue Glow parfum op voordat je het huis verlaat en neem op deze manier altijd het strand met je mee.

Blue Glow parfum van Jennifer Lopez

Blue Glow, gelanceerd door Jennifer Lopez, werd gelanceerd in februari 2009. Het is een fruitige, bloemige zee-mix van schone aquatische tonen met smeulende kruiden om een opwindend afrodisiacum te creëren dat perfect is voor nachtkleding. Topnoten van pittige mangosteen, opbeurende Valencia-sinaasappel en delicate cranberrybloesem smelten samen in de exotische mix van waterlelie, rozentinctuur en frisse watersporten die de kern vormen van Blue Glow. Basisnoten zijn ceder, klassiek sandelhout en Venezolaanse tonkaboon, favoriet bij parfumeurs vanwege de vanille-achtige geur.

Deze verleidelijke maritieme geur is een van de vele in de eeuwig populaire gloedlijn van de veelzijdige actrice. Het werd uitgebracht door Coty, een in New York gevestigd merk met Franse roots. Coty staat bekend om een assortiment populaire cosmetica en geuren. Coty heeft meer dan een dozijn geuren met Glow-thema uitgebracht. Deze Blue Glow geur wordt geleverd in een verleidelijk peervormige nachtblauwe fles, ontworpen om Jennifer Lopez 'eigen gevierde figuur na te bootsen. Het bevat een sierlijke band om de fles heen.