Scandal

Scandal parfum
Jean Paul Gaultier Scandal, geïntroduceerd in 2017, is een opwindende en sensuele geur voor vrouwen die de hele dag of nacht zeker de aandacht zal trekken. Modern en stijlvol, deze geur doet denken aan een avondje uit met vrienden. De hoofdtonen in dit witte bloemen- en citrusparfum zijn honing, gardenia, bloedsinaasappel en patchouli die een romig effect creëren met een basis van warme aardse smaken eronder. Daphne Bugey is de neus achter deze vrouwelijke geur die perfect is om overdag of 's nachts te dragen.

Geen producten gevonden.

In de loop der jaren heeft Jean Paul Gaultier een onmiskenbare reputatie opgebouwd: hij ontwierp de beroemde corsage voor Madonna, die ze droeg tijdens talloze concerten, liet mannen rokken dragen en weigerde in principe politiek correct te zijn. Een schandaal! Trouw aan deze filosofie presenteert hij een nieuwe, verleidelijke, vrouwelijke vrouwengeur geïnspireerd door de geest en de levenslust in de bekende Parijse wijk Pigalle: Jean Paul Gaultier Scandal Parfum.

Trouw aan het motto 'Be Scandal', is een opwindende, elegante geur gecreëerd die de joie de vivre en de Parijse charme belichaamt en staat voor het schandalige uitgaanscentrum van Pigalle, waar de wereldberoemde Moulin Rouge zich bevindt. Scandal Eau de Parfum is meer dan een vleugje geur: het is een vleugje vrijheid. Ontdek nu de nieuwe schandalige geur van Jean Paul Gaultier!

Jean Paul Gaultier Scandal parfum: verleidelijk en elegant

De bustes van de geuren van Jean Paul Gaultier en de blikjes waarin ze zijn verpakt, behoren al tientallen jaren tot de absolute klassiekers in de parfumwereld. Deze keer is de verpakking van de geur echter bedekt met een roze fluweel dat staat voor de vrouwelijkheid van het parfum. De kleur van Eau de Parfum is ook roze. Nog een bijzonderheid: gedurende 20 jaar is de fles Jean Paul Gaultier Eau de Parfum de eerste keer geen torso, integendeel: uit de sluiting van de fles steken een paar mooie vrouwenbenen uit. Iedereen die zich al die jaren heeft afgevraagd waar de benen zijn, heeft nu het antwoord.

Scandal parfum, een schandalige geurexplosie!

Fris en stimulerend, maar toch elegant en verleidelijk, combineert Jean Paul Gaultier Scandal essences van honing, bloedsinaasappel en gardenia om de perfecte mix van zoet, pittig en bloemig te creëren. Overdag domineren de bloemrijke en fruitige essenties; 's nachts brengen patchoeli en honing de mysterieuze kant naar voren.

De campagne is net zo sexy en provocerend als de geur zelf. Hoofdrolspeelster Irina Shayk trekt ieders aandacht in de campagne, die volledig in zwart-wit werd gefilmd. Ze komt de kamer binnen, zelfverzekerd en provocerend. Ze draagt alleen een zwarte jas. Het publiek kan haar ogen niet van haar afhouden, omdat hun zelfverzekerde en verleidelijke uitstraling onweerstaanbaar is. Het weerspiegelt perfect de geur van Jean Paul Gaultier Scandal.

Jean Paul Gaultier Scandal geurtonen

Topnoten: bloedsinaasappel, mandarijn
Hartnoten: honing, gardenia, jasmijn, oranjebloesem, perzik
Basisnoten: patchouli, bijenwas, karamel, zoethout

Ontdek de unieke parfums van Jean Paul Gaultier op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Jean Paul Gaultier Scandal parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Jean Paul Gaultier, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.