Le Male

Le Male parfum
Jean Paul Gaultier Le Male werd gelanceerd in 1995 en is een mannelijke geur gecreëerd door parfumeur Francis Kurkdjan. Deze parfum is uniek en opwindend gemaakt met zijn contrasterende kwaliteiten. Klassiek maar toch eigentijds, krachtig maar sensueel, doordringend en toch mild. Het is precies wat vrouwen zo onweerstaanbaar vinden in een man. Ontdek waarom Le Male één van de populairste geuren is ooit gemaakt!

Geen producten gevonden.

De Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette is een eerbetoon van Jean Paul Gaultier aan een symbool dat al lang een bron van inspiratie is voor de ontwerper: de matroos. Le Male is mannelijk en sexy, een geur die een non-conformistische visie op mannelijkheid biedt. Een kalmerende geur met uiterst moderne accenten. Lavendel, de vertrouwde, kalmerende geur van scheerzeep, verfijnd door sensuele vanille. Mannelijk, sterk en sensueel. Een spel van traditie en durf, frisheid en tederheid, kracht en sensualiteit.

Le Male parfum: een klassieker bij uitstek

Een geur die specifieke regels en conventies overtreedt. Het parfum daagt het spel uit met traditie en durf, frisheid en tederheid, kracht en sensualiteit. Het Jean Paul Gaultier Le Male parfum is waarschijnlijk een van de meest onderscheidende en gedurfde geuren uit het huis van Jean Paul Gaultier. De aantrekkelijke geur van Jean Paul Gaultier Le Male werd gelanceerd in 1995 en is nog steeds een van de meest populaire herengeuren in de handel. Met zijn onmiskenbare Fougère-akkoord heeft Le Male al lang de geurolymp veroverd.

De lancering van de Jean Paul Gaultier Le Male begint vers met munt en bijvoet ingrediënten. Deze leiden snel tot prachtige aroma's van lavendel, sinaasappel en kaneel, die de mannelijke geur zijn onweerstaanbare aantrekkingskracht geven. Deze unieke compositie blijft Le Male van Jean Paul Gaultier tot een van de populairste geuren voor mannen maken.

Le Male als een torso in een zeemanshemd

Dit is een uniek designobject, typisch voor Gaultier: de mannelijke torso van de Jean Paul Gaultier Le Male in matglas in blauw werd slim gecombineerd met zeven strepen, het favoriete nummer van de ontwerper. Dit resulteert in de zeemanslook - gebaseerd op het nieuw geïnterpreteerde maritieme streepshirt van Gaultier. De zilveren spuitknop heeft een zilveren ring, die doet denken aan de oorbel die Gaultier ooit droeg. De Jean Paul Gaultier Le Male zelf is verpakt in een ingeblikt chroomblik. Onconventioneel en revolutionair, een geur kan niet voorkomen!

Wie zit er achter de creatie van Le Male

De legendarische geur Jean Paul Gaultier Le Male is natuurlijk de creatie van een professional. Dus het parfum is gemaakt door niemand minder dan Francis Kurkdjian. Jean Paul Gaultier Le Male was de debuutgeur van de hedendaagse sterrenparfumeur.

Francis Kurkdjian werd geboren in 1970 en komt niet uit een parfumerie-dynastie. De Fransman maakte zijn eigen weg naar het internationale parfum zonder een bekende naam te bezitten. De parfumeur creëerde Le Male voor Jean Paul Gaultier en creëerde later geuren voor Davidoff, Dior, Escada en Acqua di Parma. Kurkdjian richtte een paar jaar geleden zijn eigen parfumfabriek op in Parijs.

Natuurlijk zou Jean Paul Gaultier niet bekend staan ​​als Enfant Terrible als hij zijn geuren niet provocerend in de schijnwerpers zette. Het mannelijke model Eugen Bauder transformeert zichzelf van een ruwe zeeman naar een echte heer en verleider, met behulp van de geur Le Male van Jean Paul Gaultier.

Jean Paul Gaultier Le Male geurtonen

Topnoten: artemisia dracunculus, lavendel, munt, bergamot, kardemom
Hartnoten: karwijzaad, oranjebloesem, kaneel
Basisnoten: sandelhout, tonkaboon, amber, vanille, ceder

Ontdek de unieke parfums van Jean Paul Gaultier op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Jean Paul Gaultier Le Male parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Jean Paul Gaultier, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.