Classique

Jean Paul Gaultier Classique parfum
Ontdek de klassieke vrouwelijke geur die het geurdebuut van Jean Paul Gaultier markeerde. Het baanbrekende Franse couture-label ging in 1993 in première met de parfum Classique voor vrouwen. Deze zoete bloemige formule combineert aangenaam vertrouwd vanillekruid met bedwelmende witte bloemenessenties en de talkeigenschap van poederachtige tonen. Het resultaat is een delicate en verfijnde geur die een subtiele maar toch langdurige indruk maakt.

Geen producten gevonden.

Jean Paul Gaultier presenteert zijn veelzijdige visie op vrouwelijkheid in de vorm van een fascinerende Amazone. De herinnering aan het korset van zijn grootmoeder brengt deze vrouwelijkheid tot leven. Een terugkerend thema dat al bijna veertig jaar zijn weg vindt in zijn collecties. Een prachtige bloemen-oosterse geur, afrodisiacum, regressief, warm en zacht.

Jean Paul Gaultier Classique parfum: allure en verleiding

Jean Paul Gaultier Classique parfum is allure en verleiding. Het ruikt verleidelijk naar nobele rozenextracten, roze orchideeën en verleidelijke tonen van barnsteen en vanille. Jean Paul Gaultier staat voor vindingrijkheid, non-conformiteit en door en door passie.

Het Classique parfum is een geur vol passie en wordt gekenmerkt door een contrastrijk aroma met een sensuele, zeer vrouwelijke noot. Classique parfum is verkrijgbaar als Eau de Parfum en als Eau de Toilette.

Alleen de fles verleidelijk geparfumeerd water verwijst naar de pure verleiding en geeft een idee van onvergetelijke dag- en nachturen. Zelfverzekerde, doelgerichte en vrouwelijke vrouwen omhullen zichzelf met de Jean Paul Gaultier Classique om er nog meer erotisch, opvallend en verleidelijk uit te zien. In combinatie met een bodylotion kan de geur zich optimaal ontvouwen en hecht hij ook veel langer aan zijn drager.

Classique parfum van Jean Paul Gaultier is aantrekkelijk verleidelijk

De geur van sensuele parfum bestaat uit drie noten die speels samensmelten. De topnoot combineert het aroma van de roos met de frisse steranijs. De betoverende hartnoot wordt gekenmerkt door zijn kruid, omdat hier de frisse oranjebloesem op de scherpe gember samenkomt. De laatste basisnoot, die uit vanille bestaat, benadrukt zacht de sensualiteit en tederheid van de geur.

Stel je voor, je kijkt uit naar je geliefde. Vol verwachting en verlangen wordt je verwachting weerspiegeld in de verkwikkende, sensuele aroma's van de Jean Paul Gaultier Classique. Een klassieke drager is zich zo bewust van haar uitstraling en impact dat ze bijna geen woorden nodig heeft. Individueel en verleidelijk sexy, de geur omhult de dames en geeft je het zekere iets, de vonk van sexyheid.

De Classique parfum is slechts een van de elegante geuren van Jean Paul Gaultier, die een vrouwelijk bovenlichaam toont, bedekt door een nauwsluitend korset, als een fles. Het Jean Paul Gaultier Ma-dameparfum en het adembenemende Classique X Collection-parfum behoren tot de andere zeer rijke creaties van het huis. De twee interpretaties van het Classique-parfum verleiden met een fles in korsetvorm.

Classique parfum voor sensuele vrouwen

De Eau de Toilette is gehuisvest in een matte roze-kleurige korsetjurk en de Classique Eau de Parfum is beschermd in een koperkleurige korsetjurk met prachtige ornamenten. Als een kostbare schat, bevindt de waardevolle vloeistof zich in de romp van de vrouw, klaar om het lichaam van een echte vrouw nat te sprayen.

De unieke geuren voor dames worden omhuld door de typische blikjes van Jean Paul Gaultier: de Eau de Toilette met een chroom-sprankelend blik, de Eau de Parfum in een delicate kopertint.

Deze speciale producten laten het hart van elke zelfbewuste vrouw sneller kloppen. Of het nu gaat om een ​​belangrijke uitvoering, een speciale gelegenheid, de wilde feestavond of een romantische diner date: met de Jean Paul Gaultier Classique bereikt elke vrouw precies wat ze ambieert. Leef in het hier en nu en neem wat je wilt. Met de Classique geur ligt de wereld aan je voeten.

Jean Paul Gaultier Classique geurtonen

Topnoten: oranjebloesem, mandarijn, steranijs, peer, roos, bergamot
Hartnoten: iris, gember, pruim, orchidee, ylang-ylang, tubroos
Basisnoten: amber, muskus, vanille, kaneel, sandelhout

Ontdek de unieke parfums van Jean Paul Gaultier op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Jean Paul Gaultier Classique parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Jean Paul Gaultier, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.