Guy Laroche

Guy Laroche parfum
Guy Laroche begon zijn carrière in 1949 bij Millinery. Hij werkte voor Jean Desses en werd later zijn assistent. Vervolgens ging hij in 1955 naar de VS om te onderzoeken naar nieuwe manieren om confectiekleding te vervaardigen die hem de weg vrijmaakte om een modieuze aterlier te vinden, Franklin Roosevelt, Parijs. In 1966 introduceerde hij Fidji als zijn eerste damesgeur en ook andere geuren. Ontdek waarom Designer Guy Laroche producten enkele van de meest populaire geuren zijn.

De Franse ontwerper Guy Laroche, geboren in 1921, begon zijn modecarrière als hoedenmaker voordat hij in 1947 assistent werd van ontwerper Jean Desses. Om zijn begrip van de confectiekledingindustrie te vergroten, reisde Laroche in 1955 naar de Verenigde Staten om de productietmethodes te bestuderen. In 1957 keerde Laroche terug naar Parijs en begon zijn eigen label.

Zijn eerste collectie werd goed ontvangen en zette zijn naam vierkant op de kaart. In 1961 verhuisde hij zijn modehuis naar een grotere locatie, opende hij zijn eerste boetiek en lanceerde hij zijn eerste prêt-à-porter-collectie. Laroche wordt gecrediteerd voor het opnieuw introduceren van kleur in de mode - roze, oranje, koraal, topaas en turkoois werden vaak gezien in zijn creaties. Laroche, een bescheiden en gracieuze man, geloofde in de draagbaarheid en bruikbaarheid van zijn mode, naast haute couture, streefde hij ook naar het ontwerpen van alledaagse kleding en was hij de eerste die kledingstukken op de Amerikaanse markt introduceerde.

Guy Laroche parfum: aantrekkelijke geuren

In 1966 ontstond zijn eerste herenkledinglijn, zijn eerste herenboetiek en de introductie van zijn eerste damesparfum, Fidji. Ontleend aan de Figi-eilanden in de Stille Zuidzee, is Fidji een zonnige en aantrekkelijke geur met prachtige exotische bloemen op een bed van houtachtig mos en muskusachtige tinten. Andere populaire Guy Laroche dames parfums zijn de verfijnde Jai Ose, een subtiele oosterse geur die rust op een zoet groenbed en Jai Ose Baby, een zachte bloem die wordt gepresenteerd in een flesje in de vorm van een babyflesje en Horizon, een verfrissende en pittige mannengeur.

Ontdek de unieke parfums van Guy Laroche op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Guy Laroche parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Guy Laroche, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.