Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna parfum
Ermenegildo Zegna richtte in 1910 zijn herenkledingbedrijf op na de aankoop van de weefgetouwen van zijn vader. Het bedrijf is een van 's werelds grootste producenten van fijne stoffen. Het is ook bekend om zijn eigen pakken en het produceren van pakken voor Yves Saint Laurent, Gucci en Tom Ford. Het merk lanceerde zijn eerste geur in 1992. Probeer Zegna geuren uit en sta versteld!

Ermenegildo Zegna is het grootste herenmodemerk ter wereld en staat bekend om zijn kwaliteitspakken. Het modehuis werd in 1910 opgericht door Ermenegildo Zegna, die de reputatie opbouwde de beste fabrikant van fijne stoffen te zijn, een eigenschap die het merk nog steeds bezit. Het assortiment van het bedrijf omvat pakken, overhemden, dassen, knitwear, geuren en accessoires.

Ermenegildo Zegna parfum: verfijnde geuren

Ermenegildo Zegna ging in 1992 in première in de geurindustrie met de lancering van Zegna Pour Homme. Het designhuis heeft sindsdien een niche uitgebouwd voor zijn 25 geuren. De meest populaire Ermenegildo Zegna-parfums zijn Essenza di Zegna, Uomo, Z, Zegna Pour Homme, Zegna Colognia en de Essenze-collectie.

Een merk dat is toegewijd aan de zelfverzekerde man die stijlvolle, mannelijke en verfijnde geuren wil om zijn stijl en persoonlijkheid te complimenteren. Probeer Zegna geuren uit en sta versteld!

Ontdek de unieke parfums van Ermenegildo Zegna op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Ermenegildo Zegna parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Ermenegildo Zegna, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.

Geen producten gevonden.