Cool Water Men

Davidoff Cool Water parfum
Er gaat niets boven de aangeboren mannelijkheid van het Davidoff Cool Water parfum. De opvallende eenvoud en de scherpe frisheid ervan is verrassend in zijn kracht. Na het spuiten van de verfrissing op de huid zal de verkwikkende geur doorgaan met zijn perfecte balans van knapperigheid en ruige machismo.

In 1988 lanceerde Davidoff de legendarische geur voor mannen, Cool Water voor heren. Deze geur revolutioneerde de parfumwereld voor mannen dankzij de frisse lucht die in het mengsel werd toegevoegd. Deze scherpe en intense parfum slaagt erin een knapperigheid te combineren die resoneert met mannen uit alle lagen van de bevolking. Mannen over de hele wereld grijpen naar Cool Water. Davidoff en parfumeur Pierre Bourdon zijn de meesterbreinen achter de verleidelijke geur van dit meesterwerk.

Davidoff Cool Water parfum: verleidelijk en legendarisch

Een volle geur bestaat uit toptonen, middentonen en basisnoten. Deze elementen vermengen zich om het reuksysteem te verrassen met een overvloedige hoeveelheid geuren. Toptonen zijn de eerste geuren die de zintuigen raken na het spuiten. Cool Water van Davidoff combineert koriander, groene nuances, lavendel, munt en rozemarijn voor een winnende combinatie van toptonen. De middelste tonen bevatten geranium, jasmijn, neroli en sandelhout. Voor duurzame kracht, bevatten de basistonen van Davidoff Cool Water cologne barnsteen, ceder, muskus en tabak. Davidoff Cool Water voor heren is een van de helderste opties voor herenaroma's.

Er gaat niets boven de aangeboren mannelijkheid van het Davidoff Cool Water parfum. De opvallende eenvoud en de scherpe frisheid ervan is verrassend in zijn kracht. Na het spuiten van de verfrissing op de huid zal de verkwikkende geur doorgaan met zijn perfecte balans van knapperigheid en ruige machismo. Als je naar parfums kijkt zijn er verschillende redenen waarom je voor Davidoff Cool Water zou kiezen: voor mannen is dit de ideale keuze voor overdag en zomers gebruik, omdat de heldere geur perfect is voor wanneer de lucht gelijk is aan de blauwe fles. Het is een eenvoudig aroma dat vrijwel elke gelegenheid kan dienen. Van een formele avond uit tot een zakelijk reisje.

Ontdek de unieke parfum van Davidoff op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Davidoff Cool Water met een vriendelijk prijskaartje


Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfum van Davidoff Cool Water, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.