Calvin Klein

Calvin Klein parfum
Calvin Klein, een pionier op het gebied van designer-jeans en de gezonde, volledig Amerikaanse look, is een van de grootste namen en merken in de modewereld.

Calvin Klein werd geboren in 1942 en leerde zichzelf schetsen en naaien als een jongen en ging in 1968 samen met zijn jeugdvriend Barry Schwartz zijn eigen label lanceren. Ook werd hij vermeld als één van Amerika's 25 meest invloedrijkste mensen volgens Time magazine. Klein heeft de casual wear-industrie helpen vormen en heeft een sleutelrol gespeeld in de moderne reclame, maar hij heeft zich niet beperkt tot mode. Hij heeft ook een lijn van hoog aangeschreven geuren voor mannen en vrouwen gecreëerd.

Calvin Klein parfum: aantrekkingskracht, durf en smaak!

Aan het einde van de 20e eeuw trad Calvin Klein voor het eerst toe in de geurenwereld. Met Calvin Klein-parfum voor haar en Calvin Klein-parfum voor hem. Al snel volgde zijn unisex parfum CK One, de eerste van de vele populaire CK-geuren. De lijn met Calvin Klein-geuren is sindsdien uitgebreid met veel meer geuren en huidverzorging.

Calvin Klein parfums staan bekend om hun aantrekkingskracht, durf en smaak. Kenmerkende geuren zijn Eternity, een zoete Calvin Klein-parfum voor haar en de oosterse Calvin Klein Obsession voor mannen.

Calvin Klein schroomt ook niet om regelmatig grote namen voor de camera te halen. Voor een campagne in 2012 voor de Downtown lijn wisten ze Rooney Mara te strikken. Andere internationale topmodellen worden ook regelmatig gescreend voor parfums van Calvin Klein. Lara Stone, Christy Turlington, Natalia Vodianova en Doutzen Kroes zijn modellen die gezicht stonden. Voor de Calvin Klein Lente 2016 campagne werden internationale sterren zoals Justin Bieber, Kendall Jenner, Kendrick Lamar en Abbey Lee Kershaw geshowd. Justin Bieber was ook het gezicht van de 2015 Calvin Klein Underwear lentecollectie.

Calvin Klein parfum met een aangenaam prijsje

Inmiddels heeft Calvin Klein al ontzettend veel verschillende geuren op de markt gebracht. Ontdek de gigantische keuzes aan parfums van Calvin Klein op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!


Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Calvin Klein, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.