Byblos

Byblos parfum
Byblos is een Italiaans modehuis dat in 1973 werd gelanceerd en dat bekend staat om zijn kleurrijke ontwerpen die zich richten op jongeren en diegene die zich jong voelen. Het modehuis lanceerde zijn eerste geur, Byblos parfum, in 1990 en de geur was meteen een hit bij de klanten van Byblos. De ontwerper volgde het op met een mannelijke versie, Byblos Uomo, in 1993. Byblos blijft zijn collectie uitbreiden. Neem een kijkje wat Designer Byblos geuren te bieden heeft!

Byblos, opgericht in 1973, is de thuisbasis van het creatieve genie van Gianni Versace (1977-1979), Guy Paulin (1979-1982), Keith Varty en Allen Cleaver (1981-1996), Richard Tyler en John Bartlett.

Byblos parfum: convergentie van stijl

In tegenstelling tot Chloe die de totale persoonlijkheid van zijn huidige hoofdontwerper omarmt, heeft Byblos een stijl en handtekening gecreëerd, gescheiden van de ontwerper en zeker van Byblos. Het lijdt geen twijfel dat het geprofiteerd heeft van de creatieve bekwaamheid van elke ontwerper die met Byblos werkte, maar in plaats van slechts een opeenhoping van ideeën, was het een convergentie van stijl die uniek en identificeerbaar is als Byblos.

De man achter de schermen is Sergio Girombelli die de visie van Byblos gedurende bijna drie decennia handhaafde. Sinds haar oprichting is Byblos altijd bovenal luchthartigheid en een gemakkelijke geest geweest, een vreugde voor het leven en het levende.

Ontdek de unieke parfums van Byblos op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Byblos parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Byblos, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.