blog
Cat1|2 minuten
Zeven belangrijke verschillen tussen parfum en bodymist

Iedereen houdt van geuren!

Niet alle geurige sprays zijn echter parfums.

Geuren kunnen een beetje verwarrend zijn, omdat ze in een grote variëteit en selectie voorkomen. Verschillende niveaus hebben verschillende geursterktes en effecten, die direct van invloed zijn op de periode dat ze op je kleding of huid blijven zitten.

Van alle geurvormen zijn parfum en bodymist het populairst. Veel mensen hebben geen idee over het onderscheid tussen parfums en bodymist en ze raken vaak in de war over welke de beste aankoop zal doen.

Als jij ook geen idee hebt van de verschillen tussen parfums en nevels, controleer dan deze zeven hoofdpunten en weet waar je je geld moet uitgeven.

Geur

Geurintensiteit is het meest opvallende verschil tussen parfum en body mist. Body mist heeft een relatief lichtere geur dan die van parfum - het is veel lichter en luchtiger.

Prijs

De body mist is niet zo duur als parfum. Je kunt een merk body mist krijgen tegen lagere kosten. Het prijsverschil is een van de belangrijkste redenen waarom mensen de meeste tijd body mist verkiezen boven parfum.

Prestatie

Het enige belangrijke dat parfum boven body mist neerzet, zijn de prestaties.

Parfum gaat langer mee dan de body mist. Je spuit body mist op en het zal binnen een uur of twee vervagen. body mist is dus iets dat regelmatig moet worden bijgewerkt. Parfum kan de hele dag meegaan.

Watertoevoeging

Er zijn veel redenen waarom body mist niet sterk genoeg is en niet zo lang meegaat als parfum, en toevoeging van water is daar een van. Er is meer concentratie van water in body mist. Daarom heeft het niet een veel sterkere geur en duurt het niet lang.

Olieconcentratie

Een kleine concentratie etherische oliën in body mist is de belangrijkste reden waarom het niet lang duurt en herhaaldelijk moet worden bijgewerkt. Hoe meer etherische olieconcentratie, hoe sterker de geur die je kunt hebben.

Alcoholconcentratie

Er is een sterke alcoholconcentratie in lichaamsmist; de reden waarom mensen een beetje alcoholgeur vinden in de lichaamsmist. Het is echter geen slechte zaak, maar om deze reden verdampt de mist sneller. Dat betekent dat de geur ook sneller vervaagt.

Geconcentreerd

De hoeveelheid concentratie maakt parfum en bodymist compleet anders. De body mist is helemaal niet geconcentreerd. Om body mist aan je huid te laten kleven, wordt het een beetje verdund.

We hopen dat dit nuttige info is. Koop nu een zelfverzekerde parfum of body mist om fris te ruiken en de hele dag zelfverzekerd te zijn!

Je kunt parfum online kopen bij Parfum Trends - we brengen de meest gewenste geuren voor zowel mannen als vrouwen. Bezoek ons vandaag en vind je volgende betoverende geur.