blog
Cat1|2 minuten
Wil je een langdurende geur? Koop Parfums met deze geurnoten!

Je kocht het beste parfum dat er is, bracht het aan op je kleren en lichaam en ging naar buiten om de geur in te ademen om te ontdekken dat het niet langer dan 10 minuten duurt. Is dat niet vervelend? Voel je je niet bedrogen? Vooral als je het graag 's morgens aanbrengt?

Dus, wat kun je doen? Het is altijd hetzelfde oude verhaal of je nu online of in de winkel parfum koopt.

Nou, wat als we je vertellen dat je het blijvende effect van een bepaalde geur kunt bepalen voordat je er je geld aan uitgeeft? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is aandacht te schenken aan het zoeken waaruit de parfums zijn opgebouwd. Laten we dat uitzoeken.

Muskusachtige of houtachtige geuren

Heb je ooit muskusachtige of houtachtige geuren geprobeerd? Zo niet, dan is dit misschien het juiste moment om ze een kans te geven. Geuren met een muskusachtige of houtachtige toets gaan langer mee dan andere, omdat deze oliën in een langzamer tempo verdampen dan de populaire bloemenbases of fruitige geuren. Uiteindelijk zullen ze je lang opvallen.

Kracht is belangrijk

Het duurzame effect van jouw parfum hangt sterk af van het soort geur dat je koopt. Meestal zijn parfums met een lagere olieconcentratie eerder geneigd te verdampen dan de geconcentreerde parfums.

Dus, wat moet je doen? De beste parfum online kopen? Misschien, ja!

De beste keuze om deze problemen te vermijden is het gebruik van (pure) parfums. Parfums zijn samengesteld uit het grootste volume etherische oliën, dus ze hebben het langst nodig om te verdampen en je kunt er echt lang van genieten. Ten tweede, op de lijst staat Eau de Parfums, gevolgd door Eau de Toilette. Eau de Cologne is samengesteld uit de minste hoeveelheid etherische oliën en verdampt vrij gemakkelijk dan andere. Als je dit in gedachten houdt, zul je waarschijnlijk een slimme aankoop doen.

Hier zijn de meest gezochte duurzame geuren die je kunt proberen:

Patchouli - Het staat bekend om zijn kalmerende geur en het is gebruikt om van spanning en stress af te komen.

Witte Muskus - Witte muskusolie wordt meestal gebruikt in meditatie om de mentale helderheid van de gebruiker te stimuleren.

Sandelhout - Sandelhoutolie is ook populair vanwege de ontspannende eigenschappen. Het helpt ook bij het wegwerken van stress en het bevorderen van een goede nachtrust.

Tuberoos - Tuberoos staat ook bekend om zijn kalmerende werking en helpt bij angst en slapeloosheid.

Freesia - Freesia-olie geeft een frisse en bedwelmende geur die zowel in bad-, lichaams- als in parfumproducten kan worden gebruikt.

Vraag je je af waar je deze klassieke geuren kunt vinden? We zijn hier om je goed van dienst te zijn. Onze exclusieve collectie bij Parfum Trends is ontworpen met jouw smaak in het achterhoofd. Van exotische geuren tot de langdurige geuren, wij hebben onze geuren samengesteld om je de hele dag fris te houden. Bezoek ons hier om meer te weten te komen.