blog
Cat1|2 minuten
Het onvertelde verhaal van parfums en persoonlijkheidstypes

Parfums zijn de must-haves om elke outfit of jurk af te maken. Een persoon is nooit volledig gekleed totdat ze een beetje parfum op hun kleren hebben gespoten. Maar weet je dat de betoverende geur van het parfum boekdelen kan spreken over jou?

Of je nu online het beste parfum koopt of in een lokale winkel kijkt, de geur van jouw parfum bepaalt jouw persoonlijkheidstype. Het creëert een indruk over wie je bent en wat jouw levenskeuzes zijn, op een subtiele maar opvallende manier.

Laten we eens kijken wat jouw favoriete parfum over jou zegt,

Kamperfoelie parfums

Je moet mensen zijn tegengekomen die altijd pietluttig zijn en manieren vinden om gelukkig te zijn. Deze mensen vallen toch zeker voor kamperfoelieparfums. Deze gelukkige mensen zijn altijd leuk om om je heen te hebben. Ze blijven weg van negativiteit en proberen positiviteit in je leven te brengen.

Rozen parfums

Koop parfums online en je zult beseffen dat rozen het meest geliefd zijn. Vaak wordt gezegd dat de roos de beste schepping van God is. De natuurlijke geur van de roos is zo boeiend, dat het direct kan worden herkend. Mensen die van deze geur houden zijn gevoelig voor hun omgeving. Dit kunnen we de voorzichtige mensen noemen, die 1000 manieren bedenken voordat ze een beslissing nemen.

Citrus parfums

De kwintessensgeur van mandarijn, citroen, sinaasappel en druiven is geliefd over de grenzen heen. Met de goedheid van vitamine C leveren deze citrusvruchten een belangrijke bijdrage aan de parfumindustrie. Mensen die de voorkeur geven aan deze geur zijn echte leiders. Als er iemand ambitieus, agressief en vastberaden is, dan moet het wel een citrusliefhebber zijn.

Fruitige parfum

Vruchten zijn voedzaam en zitten vol met goedheid. Wat vind je dan van mensen die van deze geuren houden? Tot je verbazing vallen deze mensen niet in je fantasie. Deze zijn chagrijnig, pessimistisch en woedend. Deze kunnen we de koning van het sarcasme noemen en hun gedrag wordt bepaald door het soort stemming waarin ze zich bevinden.

Vanille parfums

De klassieke vanille is niet alleen beperkt tot de voedingsindustrie. Deze worden ook gebruikt in de parfumerie. De vanilleliefhebbers zijn de sociale mensen en de feestbeesten. Deze mensen weten hoe ze met volle teugen van hun leven kunnen genieten. Zelfverzekerd, gezellig en hooggespannen, je kunt ze gewoon van een afstandje zien.

Sandelhout Parfums

Sandelhout is al eeuwenlang bepalend voor de parfumindustrie. De mensen die de voorkeur geven aan sandelhout zijn perfectionisten. Zij zijn de hardwerkende mensen die hun best doen in alles wat ze doen en toch zijn ze nooit tevreden met zichzelf. Je kunt ze zien als de doelgerichte mensen die geloven in het verleggen van hun grenzen.

Bent je op zoek naar unieke parfums? Onze collectie bij Parfum Trends is van topklasse en voldoet aan jouw normen. Bekijk onze goed verzorgde collectie exotische geuren en definieer jouw persoonlijkheid op een levendige manier. Neem een kijkje in onze webshop voor meer informatie.