Benetton

Benetton parfum
Luciano, Giuliana, Gilberto en Carlo Benetton lanceerden de activiteiten van de Benetton Group in 1965. Het bedrijf is tegenwoordig aanwezig in ongeveer 120 landen over de hele wereld. De core-business is kleding met de mode-georiënteerde merken United Colors of Benetton, Sisley, The Hip Site, het merk voor tieners en de sportkledingmerken Playlife en Killer Loop. Het kleurrijke merk waagde zich in 1987 in de geurwereld met de lancering van hun eerste geuren, Colors de Benetton.

Benetton is een Italiaans modemerk dat begon als een familiebedrijf gevestigd in Ponzano Veneto, Italië. Het bedrijf is opgericht door de Benetton 3 zonen en dochter die een markt voor kleurrijke kleding hebben geïdentificeerd. Luciano Benetton, de oudste van de vier testte deze ideeën en zijn kleine collectie werd positief ontvangen en vroeg zijn broers en zussen spoedig om met hem mee te doen in de start van het bedrijf in 1965.

Benetton parfum: kleurrijke geuren

Tegenwoordig biedt het merk kleurrijke kleding, geuren en accessoires voor volwassenen en kinderen met winkels in meer dan 120 landen. Het kleurrijke merk waagde zich in 1987 in de geurwereld met de lancering van hun eerste geuren, Colors de Benetton voor vrouwen en Colors de Benetton voor mannen. Ontdek waarom de Benetton producten enkele van 's werelds populairste geuren zijn.

Ontdek de unieke parfums van Benetton op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

Benetton parfum met een vriendelijk prijskaartje

Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Benetton, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.