Wanted

Azzaro Wanted parfum
Oogst de passie van het oude westen wanneer je ervoor kiest om Azzaro Wanted te dragen, een verbluffend unieke geur van Lorris Azzaro. Gecreëerd voor de moderne man die zijn innerlijke outlaw wil onthullen. Het eerste dat parfumliefhebbers zeker opvalt aan deze geur is de unieke, pistoolachtige fles. Maar zelfs dit aspect van het product kan niet worden vergeleken met de inhoud erin. De topnoten van deze geur zijn citroen, gember, zoete lavendel en munt. De hartnoten bestaan uit Guatemalteekse kardemom, jeneverbes, appel en geranium, die perfect passen in de basisnoten van Haïtiaanse vetiver, amberhout en tonkaboon.

Wanted parfum van Azzaro

Azzaro Wanted is een houtachtige, kruidige mannengeur die in 2016 is gemaakt door Firmenich-parfumeur Fabrice Pellegrin. Met een lange levensduur en gematigde sillage, heeft het aromatische en frisse, kruidige hoofdakkoorden en draagt het het beste op lente- en herfstdagen en -nachten. De fles lijkt op een geweerloop en combineert goud en zilver metaal met glas. De hoofdnoten zijn citroen, gember, lavendel en munt. Het hart bestaat uit kardemom-, jeneverbessen-, appel- en geraniumtonen en onderaan zijn tonkaboon, Haïtiaanse vetiver en amberhout.

Azzaro werd opgericht door de in Tunesië geboren Italiaanse ontwerper Loris Azzaro in 1967. Zijn eerste boetiek opende een jaar later in Parijs, met grote belangstelling en aandacht van modieuze modellen, actrices en toneelartiesten van de dag. De meest opvallende kleding van dit modehuis zijn kleurrijke en glanzende jurken met uitdagende stijlen en details. In 1975 werd de eerste damesgeur gelanceerd, gevolgd door de eerste herengeur drie jaar later.