Night Time

Azzaro Night Time parfum
Breid je geurrepertoire uit met een geur voor de onbekende avonden. Het verleidelijke elixer van Azzaro Night Time, gelanceerd in 2011, is het perfecte accessoire voor een intieme avond of een avondje uit in de stad. Een creatie van het modelabel opgericht door Loris Azzaro, deze aromatische Fougere-compositie accentueert pittige rabarber en bittere sinaasappel met scherpe zwarte peper, nootmuskaatkruid en de muffe, rokerige tonen van vetiver. Genereer elektriciteit met deze provocerende mannengeur met het luxueuze, hedonistische cachet van Azzaro.

Night Time parfum van Azzaro

Azzaro Night Time is een aromatische fougere geur voor mannen met houtachtige, frisse, kruidige en citrus hoofdakkoorden. Gemaakt in 2011 door Givaudan parfumeurs Christophe Raynaud en Michel Girard. De geur is vervat in een iriserende zwarte en grijze flacon met bijpassende stop. De geur is het beste voor herfst-, winter- en lentenachten en heeft een matige levensduur en sillage. De hoofdnoten van rabarber en bittere sinaasappel zijn overheersend, gevolgd door hartnoten van nootmuskaat en peper. Vetiver en Virginia ceder basisnoten zorgen voor balans.

Azzaro vierde voor het laatst zijn vijftigste verjaardag. In 1967 begon Loris Azzaro zijn merk couture en mode-accessoires na het verlaten van een academische carrière. Met zijn eerste boetiekopening in Parijs, een jaar later, kreeg Azzaro bekendheid met kleurrijke en glanzende jurken met gewaagde stijlen en kreeg hij erkenning door tijdschriftomslagen met modellen die zijn jurken droegen. De eerste geur werd geïntroduceerd in 1975 en Azzaro Parfums, nu eigendom van het Franse huidverzorgings- en cosmeticabedrijf Clarins, blijft nieuwe geuren vrijgeven.