Elixir

Azzaro Pour Homme Elixir parfum
Geïntroduceerd in 2009 door het designhuis van Loris Azzaro. Azzaro Elixir is een oosterse herengeur met een gedurfde, langdurige geur die zeker de aandacht zal trekken wanneer je een kamer binnengaat. Deze geur is perfect voor mannelijke heren die zelfvertrouwen uitstralen, met citrus bergamot en romige topnoten van lavendel, en de onderste tonen zijn cumarine, geranium en eikenmos. Ideaal voor de herfst- of wintermaanden, deze warme geur zal zeker indruk maken op iedereen die je tegenkomt.

Elixir parfum van Azzaro

Azzaro Elixir is een oosterse geur voor heren die in 2009 werd uitgebracht. Met een lange levensduur en een matige sillage heeft het aromatische, balsamico, vanille, zoete en fruitige hoofdakkoorden. De geur, die is gehuisvest in een rode flacon met een zwarte topper, draagt goed tijdens herfst- en winternachten. Deze geur combineert vanille, tonkaboon en peer met zwarte bes, benzoë, lavendel en eikenmos. Andere noten zijn coumarine, geranium, bergamot, Franse labdanum, citroen en mandarijn. Trigger nieuwsgierigheid met Azzaro Pour Homme Elixir, een unieke geur voor mannen die rijk is aan mysterie en intriges. Deze aromatische geur geeft een spannende twist aan je verfijnde stijl.

Azzaro is een couture- en geurmerk opgericht door de in Tunesië geboren Loris Azzaro, die van Italiaanse afkomst is. Hij richtte het merk op in 1967 met het idee om heldere, vloeiende en glinsterende jurken te creëren. Een jaar later werd de eerste boetiek geopend in Parijs, Frankrijk. De geurlijn werd in 1975 gelanceerd, te beginnen met damesgeuren en in 1978 herengeuren toe te voegen. De Clarins Fragrance Group, onderdeel van het Franse huidverzorgings-, cosmetica- en parfumbedrijf Clarins, is de eigenaar van Azzaro Parfums.