Chrome United

Azzaro Chrome United parfum
Als je op zoek bent naar een schone, authentieke mannelijke geur die je langdurig kan dragen, dan is Chrome United van Loris Azzaro een ideale keuze. Uitgebracht in 2013, deze editie bevat houtachtige, kruidige tonen die ozonisch, groen, aromatisch en aquatisch bevatten. Deze geur wordt aanbevolen voor levensgenieters en voor mannen die er de voorkeur aan geven hun tijd door te brengen met plezier maken, socializen met een groep goede vrienden. Draag deze geur en loop met een gerust hart elke kamer binnen.

Chrome United parfum van Azzaro

Breng een pittige complexiteit rond je hartslagpunten met Chrome United van Azzaro. Deze geur is bedoeld om die zorgeloze momenten die je met vrienden deelt, in te kapselen wanneer het leven het leukst is. Het opent met tonen van bergamot en Szechuan-peper. Dit leidt naar een hart dat bestaat uit Ceylon zwarte thee en violet blad. De basis kleeft echt aan de huid met de geur van witte musk. Deze parfum is voor het eerst uitgebracht in 2013. Azzaro lanceerde de editie van Chrome United in 2013 als een eerbetoon aan de onbreekbare vriendschapsband en om gedenkwaardige momenten te vieren met gedeeld gelach en kameraadschap. deze geur is speciaal voor levensgenieters ideaal voor zowel once-in-a-lifetime avonturen op de bucketlist als voor die betrouwbare en rituele weekendbijeenkomsten.

Azzaro is een Frans modemerk. Toen het merk voor het eerst werd opgericht, stond het bekend om het aanbieden van producten die een voorbeeld waren van de hedonistische levensstijl. Terwijl het bedrijf starte met kleding, vertakte het merk zich in de jaren zeventig in geuren. Sindsdien zijn er tientallen parfums en geuren uitgebracht. Richard Ibanez is de parfumeur die Chrome United heeft gecreëerd. Ibanez is een getalenteerde parfumeur die heeft gewerkt voor merken als Robertet, Andrea Maack en Jaguar.