Chrome Sport

Azzaro Chrome Sport parfum
Bij uitstek geschikt voor jouw actieve levensstijl, zet Chrome Sport een thema voort dat is begonnen met de originele Chrome-geur van Azzaro. De opwindende houtachtige watercompositie accentueert een pittige citruscocktail van bergamot, bittere sinaasappel, grapefruit en amalfi-citroen met de levendige groene toon van gras. Een scheutje Chrome Sport voor mannen wekt je zintuigen en helpt je een dynamische, energieke uitstraling uit te stralen. Leef je verzorgingsroutine op met deze release uit 2010 van het Franse label, opgericht door Loris Azzaro.

Chrome Sport parfum van Azzaro

Chrome Sport, gelanceerd in 2010, is een waterige en kruidige geur voor mannen die elke sfeer opfleurt. De neus achter deze geur is Michel Almairac. Citrusachtige topnoten zijn grapefruit, bergamot, bittere sinaasappel en Amalfi-citroen. Hartnoten zijn aquatisch met extra toetsen van gember en groen gras. De basis nestelt zich met warme amber, musk en ceder uit Virginia.

Loris Azzaro was een Italiaanse modeontwerper die werd geïnspireerd door zijn ervaring met opgroeien aan de Middellandse Zee. Aangemoedigd door zijn vrouw en muze, Michelle Carsy, creëerde hij originele sieraden en kralenzakken die ze kon dragen. Nadat hij indruk had gemaakt op de lokale vrouwen met zijn ontwerpen, richtte hij in 1965 zijn eigen modeatelier op om grotere, complete stukken te maken.

In 1975 bracht Azzaro zijn eerste originele parfum uit, geïnspireerd door de beroemde schilder Salvador Dali. Drie jaar later werd een mannengeur geïntroduceerd. In de daaropvolgende decennia bracht het merk meer dan 70 geuren uit met opmerkelijk succes.