Chrome Legend

Azzaro Chrome Legend parfum
De geest van avontuur leeft in Chrome Legend van Azzaro. Gemaakt in 2007, Chrome Legend is een mannengeur die bewondering opwekt met tonen van tonkaboon en amber. Muskus- en eikenmosgeuren slenteren door de mix met een aards aroma dat is ontworpen om de geur te vermalen. Groene appel zorgt voor een onverwachte scherpe geur die de zintuigen wakker maakt. Zorg ervoor dat iedereen je naam onthoudt wanneer je deze onweerstaanbare mix van rijke, bedwelmende geuren draagt.

Chrome Legend parfum van Azzaro

Chrome Legend is uitgebracht in 2007 en is een frisse en fruitige geur voor mannen. Deze geur is ontworpen door parfumeur Christophe Raynaud. Groene appel opent de geur met tonen van thee en bittere sinaasappel. De geur nestelt zich met houtachtige noten van eikenmos, vetiver, ceder, warme amber, musk en tonkaboon. Chrome Legend is een mannelijke geur met een lichte toets. Deze uitgebalanceerde geur is een uitstekende keuze voor lente- en zomerdagen en vormt een levendige toevoeging aan de geurgarderobe van een jonge en moderne man.

Loris Azzaro werd in Tunesië geboren uit Italiaanse ouders en bracht een groot deel van zijn jeugd door met het verkennen van de geografie van de Middellandse Zee. Deze ervaringen en zijn vrouw inspireerden hem om elegante en unieke modeaccessoires te ontwerpen. Lokale vrouwen zochten uiteindelijk naar deze originele items en in 1965 startte hij zijn eigen modeatelier. Beroemdheden als Bridget Bardot en Jane Birkin droegen al snel zijn kleding.

In 1975 bracht Azzaro zijn eerste parfum van velen uit. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 70 unieke geuren in haar catalogus. In de jaren negentig werd een nieuwe geur gecreëerd en met groot succes uitgebracht. Dit vestigde de plaats van het merk op de markt van de 21e eeuw.