Azzaro Pour Homme

Azzaro Pour Homme parfum
Kies voor het hoogst haalbare met een mannengeur die past bij kwaliteit zoals Azzaro. Weinig geuren zijn zo geschikt voor de directiekamer en kantoor. Geef je zelfvertrouwen een boost voor de volgende grote vergadering met pittige, verkwikkende tonen van scharlei, zoete basilicum en pittige karwij. Zachtere bloemen, inclusief iris, introduceren diepte om interesse te wekken. Netwerken wordt minder een uitdaging als je wordt ondersteund door deze klassieker van Loris Azzaro, voor het eerst uitgebracht in 1978.

Pour Homme parfum van Azzaro

Verlies jezelf in een waas van heldere, natuurlijke jeugidigheid met Azzaro, een complexe mannengeur van Loris Azzaro. Deze bedwelmende geur heeft een breed assortiment verfrissende botanische ingrediënten die gecombineerd worden tot een luxe, robuuste geur die iedereen in de kamer aanspreekt. Topnoten als iris, lavendel, scharlei, basilicum, bergamot en citroen vermengen zich voor een kruidig ​​en energiek begin als het ochtendgloren. Ondertussen bevatten de hartnoten van patchouli, rijpe jeneverbessen, vetiver, lichte ceder en sandelhout aardse vibes die de geur een sensuelere en krachtigere toon geven. Basisnoten van tonkaboon, amber, eikenmos, bedwelmende muskus en krachtig leer versterken dit heerlijke aroma als volledig mannelijk voor de zelfverzekerde en charismatische man in de stad.

Gelanceerd in 1978, bleef deze vintage geur heersen onder het huis van Azzaro. De Siciliaanse modeontwerper maakte naam in de jaren zestig en maakte sexy en luxueuze mode en geuren populair die de ideale mediterrane levensstijl vertegenwoordigen. Als zelfverzekerde, drukke man heb je een geur nodig die bij je levendige levensstijl past. Azzaro pour Homme biedt de levendige, maar toch mannelijke touch die je nodig hebt voor je dagelijkse verzorgingsroutine. Een kenmerkende geur waarop je kunt vertrouwen.